Vijesti
1. 3. 2021.

Filipović je najbolji kandidat za Zagreb! Pred njim su izazovi konsolidacije gradskih financija, obnove & realizacije ključnih projekata uz pomoć EU fondova!

(VIDEO) Andrej Plenković o sjednici Predsjedništva, Nacionalnog vijeća i Kluba zastupnika HDZ-a: Još jednom smo prošli kandidature za lokalne izbore. Sve je utvrđeno i spremno: stranka radi na terenu, i uz snažnu podršku s nacionalne razine našim kandidatima za županije, gradove i općine, očekujemo novu - pobjedu! * Bizarno je da se SDP-ov kandidat Joško Klisović hvali da ne poznaje g. Bandića - koji je na dužnosti ZG gradonačelnika bio punih 20 godina, a na nju je i došao kao član SDP-a. To onda može samo značiti da g. Klisović niti ne poznaje Zagreb - niti barata gradskim temama.

Raspravili smo teme iz vrlo dinamičnog tjedna koji je iza nas - borba protiv COVID-a, nastavak pomoći poduzetnicima i mjera za očuvanje radnih mjesta, pripreme za turističku sezonu, ohrabrujuće procjene rasta BDP-a, obnova, rejtinzi stranaka... - također je naveo predsjednik HDZ-a i Vlade RH nakon zajedničke sjednice stranačkih tijela.

I u ožujku nastavljamo s mjerama za očuvanje radnih mjesta. Spriječili smo SDP-ov crni scenarij o „400.000 otkaza“!

Izjavu Andreja Plenkovića - kao i odgovore na pitanja novinara - možete pogledati i poslušati u cijelosti, a u nastavku donosimo njegove ključne poruke:

Filipović - najbolji kandidat

Davor Filipović, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba, sjajan je čovjek. Doktorirao je s 26 godina, izvanredni je profesor na Ekonomskom fakultetu i detaljno poznaje sve ključne teme Grada Zagreba - za razliku od ostalih kandidata.

On je najbolji kandidat za Zagreb! Pred njim su izazovi konsolidacije gradskih financija, obnove i realizacije ključnih projekata uz pomoć EU fondova! Siguran sam da će dobiti veliku potporu građana Zagreba.

Strategija HDZ-a nudi rješenja za Zagreb

Strategija HDZ-a, Davora Filipovića, predsjednika Mislava Hermana i svih ostalih koji vode zagrebačku organizaciju stranke je - konstruktivna. Ona nudi rješenja za Zagreb, nudi policentrični razvoj grada, transparentnost, razvojne projekte i obnovu. Vodimo kampanju za nešto, a ne protiv nekoga ili nečega. Neki drugi „žive“ isključivo na negativističkim temama, na temama protiv.

Klisović se hvali da ne poznaje Zagreb!?

Bizarno je da se SDP-ov kandidat Joško Klisović hvali da ne poznaje g. Milana Bandića - koji je na dužnosti gradonačelnika Zagreba bio punih 20 godina, a na nju je i došao kao član SDP-a. To onda može samo značiti da g. Klisović niti ne poznaje Zagreb - niti barata gradskim temama. S njima očito nije imao baš previše veze. Kako znam isticati, ovo je vrijeme političkog razotkrivanja.

Dvostruki kriteriji nevladine scene: da su SDP-ovci proglašeni „neljudima“, to bi se prašilo na sve strane!

Očekujemo novu - pobjedu!

Još jednom smo prošli kandidature za lokalne izbore. Sve je utvrđeno i spremno: stranka radi na terenu, i uz snažnu podršku s nacionalne razine našim kandidatima za županije, gradove i općine, očekujemo novu - pobjedu!

CROBAROMETAR: I dalje smo (gotovo) dvostruko popularniji od SDP-a. Jači od njih za golemih 13.7%!

A A A