Vijesti
1. 3. 2021.

Umjesto da iskažu sućut zbog iznenadne smrti g. Bandića, nekima je bilo važnije izmišljati laži o „promjeni“ našeg kandidata za Zagreb!

Nakon što se upisao u knjigu žalosti za preminulog zagrebačkog gradonačelnika, Andrej Plenković je na pitanje novinara opovrgnuo medijske spekulacije da HDZ sada „dovodi u pitanje“ Davora Filipovića: Kontinuirani pokušaji da se naš kandidat dekredibilizira lažima znače samo jedno - da smeta konkurentima, da ih muči njegova kandidatura. Vjerujem da će u poštenoj kampanji pridobiti povjerenje Zagrepčanki i Zagrepčana.

NAPADI & NEPREKIDNE LAŽI NAJBOLJE POKAZUJU KOLIKO FILIPOVIĆ SMETA KONKURENTIMA!

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković naglasio je da nema ni trunke istine u spekulacijama da „dovodimo u pitanje“ kandidaturu Davora Filipovića:

Ako već sada fabriciraju lažne naslovnice, što će tek činiti kasnije! Konkurenti su očito vrlo neurozni!

- On ostaje HDZ-ov kandidat!!! U dva tjedna doživio je tri indikativna napada: 1. fabriciranje lažnog intervjua s lažnom naslovnicom jednoga dnevnog lista; 2. nepostojeći rezultati nepostojeće ankete; 3 jučerašnja laž o promjeni našeg kandidata. Umjesto da iskažu sućut zbog nenadanog odlaska g. Milana Bandića, nekima je bilo važnije izmišljati tobožnja „razmatranja unutar HDZ-a“.

Čvrsta potpora i nacionalnog vodstva i ZG HDZ-a

No ta tri pokušaja da se lažima dekredibilizira Filipović - nastavio je Plenković - znače samo jedno: da smeta konkurentima, da ih muči njegova kandidatura!

- Iz svega toga mogu samo dodatno naglasiti da Davor ima čvrstu potporu i nacionalnog vodstva HDZ-a i HDZ-a Zagreb. On je odličan, kompetentan kandidat, čovjek koji je doktorirao ekonomiju s 26 godina, koji u detalje zna koji su iskoraci potrebni glavnom gradu. Vjerujem da će u poštenoj kampanji pridobiti povjerenje Zagrepčanki i Zagrepčana.

Razjedinjena ljevica očito je u strahu jer je naš kandidat vrhunski stručnjak koji poznaje sve probleme Zagreba & koji ih zna i riješiti!

KNJIGA ŽALOSTI: OSTAVIO JE DUBOKI TRAG U POVIJESTI ZAGREBA

Andrej Plenković: Zahvaljujući povjerenju Zagrepčanki i Zagrepčana, g. Bandić vodio je dva desetljeća glavni grad Hrvatske. U tom je razdoblju pridonosio razvoju Zagreba i realizaciji brojnih projekata. Imao je veliku životnu energiju i entuzijazam. Želim mu zahvaliti na svemu pozitivnom što je učinio za Zagreb.

Sućut predsjednika Andreja Plenkovića u povodu smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića

Mislav Herman: S tugom i žaljenjem opraštam se od g. Bandića. Ostat će zapamćen kao osoba velike snage i političar koji je ostavio duboki trag u povijesti našeg grada. Posljednji pozdrav, gradonačelniče...

Davor Filipović: Prisjećam ga se kao osobe čiji je život i angažman krasila neiscrpna radna energija. Kao najdugovječniji gradonačelnik obilježio je politiku Zagreba. Još jednom izražavam najiskreniju sućut njegovoj obitelji, prijateljima i suradnicima.

A A A