Vijesti
2. 3. 2021.

Alen Runac - naš kandidat za gradonačelnika Varaždina!

Magistar ekonomskih znanosti i diplomirani kineziolog, bivši hrvački reprezentativac i izbornik te predsjednik Zajednice športskih udruga Varaždina, dragovoljac Domovinskog rata i policijski inspektor, a sada prvi čovjek Županijske skupštine, kandidaturu je najavio, ispunjen emocijama, na Trgu slobode u Gradu Baroka. Pročitajmo zašto! Runac je tom prilikom naglasio: „Bez snažne podrške Vlade nema ni ozbiljnog razvoja ni povećanja standarda u našem gradu. A aktualni sukob između Čačića i Čehoka jednostavno nije - dobar“.

Na samom početku predstavljanja, Alen Runac je objasnio zašto je kandidaturu odlučio objaviti baš na Trgu slobode, na ulazu u Dućansku ulicu:

- Prije 37 godina, točno na ovom mjestu, pratio sam doma jednu mladu damu. Martina je bila prvi razred gimnazije, ja treći. Upravo ovdje pitao sam je želi li hodati sa mnom. I ona je, na moju sreću, pristala. Ljubav smo okrunili brakom, imamo dva prekrasna sina, uspješna mlada čovjeka kojima se ponosim. Obitelj je moj najveći uspjeh u životu, važniji od svih poslovnih postignuća, sportskih medalja, društvenog angažmana...

Nudim suradnju svim dobronamjernim ljudima

Pozvao je Varaždinke i Varaždince da ga podrže, „da svi s ovog mjesta krenemo u jedno uspješno razdoblje“:

- Izrazito je važno da gradonačelnik ima snažnu podršku Vlade RH, bez toga nema ni ozbiljnog razvoja našeg grada ni povećanja standarda. Važna je i suradnja između gradonačelnika i župana. Aktualni sukob između Županije i Grada Varaždina, između g. Čačića i g. Čehoka, jednostavno nije dobar. Zato ću kao gradonačelnik, bez obzira na ideološka uvjerenja, ponuditi suradnju svim dobronamjernim ljudima, iz svih opcija koje uđu u Gradsko vijeće, da zajedno upravljamo našim voljenim gradom na dobrobit svih Varaždinaca i Varaždinki.

Tim uglednih stručnjaka ZA bolji Varaždin

Dodao je da to neće ostvariti sam, već uz tim kvalitetnih ljudi:

- Koji znaju i koji su sposobni razviti naš grad. To su ugledni ljudi iz gospodarstva, sporta, kulture, zdravstva, obrazovanja… spoj mladosti i iskustva. Uskoro ću predstaviti svoj program i tim ZA bolju budućnost Varaždina.

Čestitka za Dan grada Varaždina, nastavak Vladine potpore razvojnim projektima & dodatak na plaće zdravstvenim djelatnicima!

HABIJAN: Alen će i ovu utakmicu završiti - pobjedom!

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Varaždina i saborski zastupnik Damir Habijan:

- Odluka GO-a bila je jednoglasna. Iza Alena čvrsto stoje i svi temeljni ogranci naše stranke. Imajući u vidu njegov predani politički angažman, ali i dosadašnje sportske uspjehe, čvrsto sam uvjeren da će naš Alen i ovu utakmicu završiti - pobjedom!

Uz Habijana, potporu Runcu došao je pružiti i saborski zastupnik Anđelko Stričak, predsjednik varaždinske Županijske organizacije HDZ-a.

Varaždinska županija postala je veliko gradilište! U mandatu naše Vlade imamo milijardu i pol kuna investicija!

A A A