Vijesti
5. 3. 2021.

I oporbeni Tomašević & Klisović bit će članovi povjerenstava za javne natječaje u Zagrebu!

Već je prva anketa o izborima u Zagrebu raskrinkala spinove ustrašenih konkurenata. Naš kandidat i ZG HDZ jedina su brana pred profesionalnim demonstrantima i nekompetentnim SDP-om! A znamo da ankete redovito umanjuju rejting HDZ-a. Na parlamentarnim izborima tako su nam “prognozirale” 15-ak mandata manje nego što smo ih dobili. Dakle, nema dileme: Davor Filipović ulazi u 2. krug! Kako je i poručio dr. Mislav Herman nakon sjednice Gradskog odbora, neće nas zaustaviti izmišljotine i svakodnevne laži sve nervoznijih i agresivnijih protivnika!

Na sjednici Gradskog odbora zagrebačkog HDZ-a, na kojoj su sudjelovali i predsjednik Andrej Plenković i zamjenik predsjednika Tomo Medved, nastavili smo s pripremama za pobjedu na lokalnim izborima, a razgovaralo se o financijskoj konsolidaciji i razvojnom iskoraku Zagreba, ali i o prljavoj kampanji kojoj je izložen naš gradonačelnički kandidat Davor Filipović.

NEĆE NAS ZAUSTAVITI LAŽI SVE AGRESIVNIJIH KONKURENATA!

Dr. med. Mislav Herman (predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Zagreba):

- ZG HDZ već dugo nije bio ovako snažan i složan. Prepuni samopouzdanja ušli smo u ovu političku utakmicu - i na tom pobjedničkom putu neće nas zaustaviti svakodnevne laži i izmišljotine sve nervoznijih i agresivnijih konkurenata. Sve naše organizacije u gradskim četvrtima formirale su izborne stožere, na terenu je situacija odlična. Jedva čekamo početak službene kampanje.

Sveučilišni profesor Davor Filipović (HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba):

- Transparentnost će biti jedan od temelja novog modela upravljanja našim voljenim gradom. Svim će sugrađanima u svakom trenutku na internetu biti dostupni svi ugovori, znat će na što je potrošena svaka njihova kuna. Uz svako gradilište stajat će natpis na kojem će Zagrepčani moći vidjeti što se i tko radi, po kojoj cijeni i koji je rok. U povjerenstvima za javne natječaje sudjelovat će gg. Tomislav Tomašević i Joško Klisović - svi predstavnici oporbe!

U Pragu je, primjerice, uveden međunarodni standard borbe protiv korupcije - ISO 37.001. To ću također implementirati kako bih stvarao antikorupcijsku klimu te kako bih prevenirao sve neželjene situacije koje su se događale u proteklom razdoblju - dodao je Filipović

A SVI ZNAMO DA ANKETE UMANJUJU HDZ-ov REJTING!

Već je i prva anketa o izborima u Zagrebu, koju je sinoć donijela Nova TV, raskrinkala spinove naših vidno uznemirenih političkih protivnika o „neprepoznatljivosti“ Davora Filipovića.

Naš Davor i HDZ Zagreba jedina su brana pred najezdom profesionalnih demonstranata i nekompetentnim SDP-om!

Filipović sigurno ulazi u 2. krug

A svi znamo da ankete redovito umanjuju rejting HDZ-a i naših kandidata. Na parlamentarnim izborima tako su nam “prognozirale” i 15-ak mandata manje nego što smo ih dobili.

Dakle, nema dileme: uz naš zajednički angažman, Filipović sigurno ulazi u 2. krug. I u njemu - pobjeđuje!

A A A