Vijesti
9. 3. 2021.

Prljave kampanje neće nas zaustaviti! Najbolji programi & naši kvalitetni kandidati dobit će povjerenje hrvatskih ljudi!

PRIPREME ZA IZBORNU POBJEDU. Andrej Plenković o sjednici Predsjedništva, Nacionalnog vijeća & Kluba zastupnika HDZ-a: Voljeli bismo da kampanja bude fer, ali s obzirom na destruktivnost velikog dijela konkurencije, teško da će nam se ta želja ispuniti. Pa vidite i sami što su već sve u Zagrebu radili našem Davoru Filipoviću! A toga će zacijelo biti još.

Nakon zajedničke sjednice stranačkih tijela, predsjednik HDZ-a i Vlade RH istaknuo je u izjavi za medije da je naš glavni tajnik Krunoslav Katičić izvijestio vodstvo stranke o nastavku priprema za pobjedu na nadolazećim lokalnim izborima:

- Predizborne aktivnosti idu vrlo dobro, a samopouzdanjem nas dodatno ispunjava činjenica da smo izabrali jako kvalitetne kandidatkinje i kandidate. Voljeli bismo da kampanja bude fer, ali s obzirom na destruktivnost velikog dijela konkurencije, teško da će nam se ta želja ispuniti.

Prljavi igraju prljavo

Pa vidite i sami - nastavio je Andrej Plenković - što su već sve u Zagrebu radili našem Davoru Filipoviću!

- Fabricirali su mu lažne naslovnice, izmišljali nepostojeće ankete s nepostojećim rezultatima, „zamjenjivali“ ga… A toga će zacijelo biti još. No prljave kampanje neće nas zaustaviti: najbolji programi i naši kandidati pridobit će povjerenje hrvatskih ljudi!

Umjesto da iskažu sućut zbog iznenadne smrti g. Bandića, nekima je bilo važnije izmišljati laži o „promjeni“ našeg kandidata za Zagreb!

S EU liderima o oporavku hrvatskog gospodarstva

Predsjednik Plenković naveo je i da je izvijestio stranačke kolege da ću u četvrtak i petak boraviti u Bruxellesu, gdje će se susresti s predsjednicom Europske komisije, glavnim tajnikom NATO-a, predsjednikom Europskog vijeća i Europskog parlamenta, belgijskim premijerom…

- S njima ću raspraviti ključne teme u interesu Lijepe Naše: od Nacionalnog programa oporavka i otpornosti do brže distribucije cjepiva, što je vrlo važno i za uspjeh turističke sezone - od koje puno očekujemo.

"Safe stay in Croatia": Hrvatska se pozicionira kao sigurna destinacija - Sezona već od Uskrsa!

Hvala svim ženama!

Na kraju, u ime cijelog vodstva HDZ-a još jednom je svim ženama čestitao Međunarodni dan žena.

Hvala svim ženama! Našim majkama, suprugama, kćerima, bakama, sestrama, prijateljicama, kolegicama...

TOMAŠEVIĆ IZBJEGAVA SUČELJAVANJE. JASNO JE ZAŠTO!

Na zajedničkoj sjednici predsjednik ZG HDZ-a dr. med. Mislav Herman i naš kandidat izv. prof. dr. sc. Davor Filipović izvijestili su nacionalno vodstvo HDZ-a o nastavku uspješnih priprema za nadolazeće lokalne izbore.

- Kao ozbiljna stranka ozbiljno se pripremamo za pobjedu. Žao nam je što g. Tomislav Tomašević izbjegava sučeljavanja s našim Davorom. A jasno je i zašto! Očito se boji, očito ne može ponuditi ništa drugo osim demonstracija i prljave kampanje. Svakog dana smo u jednom kvartu i reakcije na Filipovićevu viziju razvoja Zagreba i njegova programska rješenja i više su nego dobre. Na svakom koraku osjeća se da je među našim članovima i simpatizerima zavladao pozitivni, pobjednički duh! - poručio je Herman.

Besplatni dječji vrtići, pokrivanje kamata na kredite za obnovu & zadržavanje svih dosadašnjih socijalnih prava!

A A A