Vijesti
17. 3. 2021.

U mjesec dana više od 300 novih članova HDZ-a u Virovitičko-podravskoj županiji! Po pobjedu!

Andrej Plenković sastao se u Virovitici s vodstvom županijskog HDZ-a i dao snažnu potporu našim kandidatima na svim razinama - županija, gradovi, općine. „Posebno me veseli što je veliki broj članova pristupio HDZ-u. Pogotovo mladih ljudi, koji će dati novu snagu i entuzijazam u radu stranke. U VPŽ-u očekujemo odlične rezultate i pobjedu župana Igora Androvića već u prvom krugu!“

Nakon Bjelovarsko-bilogorske županije, predsjednik HDZ-a i Vlade RH u istom je danu pohodio i Virovitičko-podravsku županiju.

Iz Daruvara: Izgradnja Veteranskog centra & otvorenje novih dijelova i Češke osnovne škole i Češkog dječjeg vrtića

Nova snaga HDZ-a

Na sastanku sa županijskim vodstvom HDZ-a u Virovitici, Andrej Plenković uručio je iskaznice za 48 novih članova:

- Imali smo priliku vidjeti novu snagu HDZ-a, mlade ljude svih profesija. Veselimo se novim članovima koji će svojim društveno-političkim angažmanom pridonijeti razvoju ove županije i svih njenih gradova i općina.

U zadnjih mjesec dana čak je 300 novih članova pristupilo HDZ-u u VPŽ-u, najviše u Virovitici i Slatini.

U VPŽ-u tradicionalno pobjeđujemo!

Predsjednik Plenković dao je punu potporu svim našim kandidatkinjama i kandidatima u županiji te istaknuo da očekuje ponovnu pobjedu župana Igora Androvića, i to već u prvom krugu!

- Pobjeđivanje je naša tradicija u ovoj županiji. Vidim da je cijela stranačka organizacija spremna za izbornu utakmicu. Osim trijumfa na razini županije, očekujem i odlične rezultate u tri grada i 13 općina na njenom području.

Djela, a ne riječi

Predsjednik virovitičko-podravskog HDZ-a Josip Đakić kazao je da su u proše četiri godine realizirani brojni projekti diljem VPŽ-a - u svakom gradu, u svakoj općini:

- Za nas govore djela, a ne riječi!

Sadašnji i budući župan Andrović istaknuo je da će i u novom mandatu nastaviti raditi na jednako visokoj razini kako bi se iskoristio sav mogući potencijal koji Virovitičko-podravska županija ima:

- Svjestan svih dosadašnjih postignuća, ali i svih izazova koji su pred nama, potpuno sam spreman za političku utrku i još jednu pobjedu!

Kandidati HDZ-a za (grado)načelnike na području VPŽ-a:

Ivica Kirin (Virovitica), Igor Fazekaš (Slatina), Saša Rister (Orahovica), Željko Grgačić (Pitomača), Hrvoje Miler (Špišić Bukovica), Đuro Bukvić (Lukač), Marko Ajček (Gradina), Siniša Horvat (Suhopolje), Berislav Androš (Sopje), Predrag Filić (Voćin), Vinka Bokorni (Nova Bukovica), Mirko Rončević (Čađavica), Robert Grabar (Mikleuš), Mato Damjan (Crnac), Alen Jurenac (Čačinci), Tomislav Durmić (Zdenci).

VPŽ NA RAZINI ZAPOSLENOSTI OTPRIJE EPIDEMIJE!

Premijer Andrej Plenković u Virovitici je posjetio i Centar za razvoj i istraživanje u mljekarstvu. Pohvalio je angažman Županije i njene Razvojne agencije - koje su ugovorile dvije milijarde kuna europskih projekata:

- Uz Vladine potpore i europska sredstva Virovitičko-podravska županija na razini je zaposlenosti otprije covid-krize!

Uz Vladine potpore i europska sredstva Virovitičko-podravska županija na razini je zaposlenosti otprije covid-krize

A A A