Vijesti
31. 3. 2021.

„Normalni ljepotan” s Pantovčaka i suradnici nisu kontaktirali Vladu o 30. obljetnici akcije „Plitvice“!

REAKCIJA IZ BANSKIH DVORA. S obzirom na nastavak nekulturnih ispada i još jednu u nizu Milanovićevih laži, dužni smo naglasiti da Ured Predsjednika RH nije ni telefonom ni e-mailom uspostavio nikakav kontakt s Uredom Predsjednika Vlade RH o programu obilježavanja „Plitvica“. A niti su preko goluba pismonoše poslali obavijest. Iz Milanovićeva ureda, u već viđenoj maniri kompleksaša, nastavljaju opterećivati javnost lažima i izljevima vlastitih frustracija!

Priopćenje Vlade Republike Hrvatske donosimo u cijelosti:

​Milanovićevi izljevi frustracija

S obzirom na nastavak nekulturnih ispada i još jednu u nizu laži plasiranih iz Ureda Predsjednika Republike, dužni smo naglasiti da Ured Predsjednika Republike nije uspostavio nikakav kontakt s Uredom Predsjednika Vlade RH o programu 30. obljetnice akcije „Plitvice“ - ni telefonom ni e-mailom, a niti su preko goluba pismonoše poslali obavijest.

Iz Ureda Predsjednika Republike, u već viđenoj maniri kompleksaša, nastavljaju opterećivati javnost lažima i izljevima vlastitih frustracija.

Neuvjerljive konstrukcije

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Božinović pojasnio je odluku MUP-a kao organizatora da se, s obzirom na epidemiološku situaciju te mjere koje su na snazi i očekivani povećani interes pripadnika braniteljskih udruga, vijenci delegacija polažu sukcesivno.

Najbolja potvrda koliko su konstrukcije iz Ureda Predsjednika Republike neuvjerljive pokazuje činjenica da su iz njihovog Protokola nekoliko dana prije obljetnice MUP-u potvrdili Milanovićev dolazak sukladno prijedlogu programa obilježavanja akcije „Plitvice“.

A A A