Vijesti
3. 4. 2021.

Uskršnja čestitka Hrvatima izvan Republike Hrvatske

Zvonko Milas: Pred nama je Uskrs, vrijeme koje označava novi početak svima. Nadu koja nikad ne prestaje i koja nam daje snagu, a nada je u vjeri koja nas čuva i drži, oko nje smo okupljeni u mislima, u ljubavi prema prijateljima i obitelji. Snaga, vjera, mir i radost koju nam daje Uskrs neka budu čvrsti oslonac i poticaj za promicanje zajedništva, gdje god bili, i svih onih vrijednosti koje odlikuju naš hrvatski narod.

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske (i član Predsjedništva HDZ-a) Zvonko Milas čestitao je Uskrs svim Hrvatima izvan RH:

Zajedno nadvladati kušnje

Drage Hrvatice i Hrvati,

život je kao i uvijek - nepredvidiv. I donosi kušnje koje moramo nadvladati, svi zajedno. Pred nama je Uskrs, vrijeme koje označava novi početak svima. Nadu koja nikad ne prestaje i koja nam daje snagu, a nada je u vjeri koja nas čuva i drži, oko nje smo okupljeni u mislima, u ljubavi prema prijateljima i obitelji.

Vrijednosti koje odlikuju naš hrvatski narod

Snaga, vjera, mir i radost koju nam daje Uskrs, neka budu čvrsti oslonac i poticaj za promicanje zajedništva i svih onih vrijednosti koje odlikuju naš hrvatski narod.                                                        

Zato, gdje god bili, želim vam u ime Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i osobno, puno radosti i blagoslovljene uskršnje blagdane!

A A A