Vijesti
7. 4. 2021.

AKTUALAC (2): SDP-ovci se sveli na kurire & vodonoše! A Tomašević iskazuje neznanje, strah & nemoć!

(VIDEO) Andrej Plenković: G. Tomaševiću, volio bih da o Zagrebu znate koliko i Davor Filipović. Budući da ne znate, na TV debatu s našim kandidatom morali ste dovesti Klisovića, svog partnera za hakl! * Gđo Puljak, pokušavate pomoći svom suprugu u utrci za gradonačelnika Splita. Svejedno, sigurno će izgubiti!* Ljevicu muči izborni poraz. Hajdaš Dončić još se budi noću misleći da ima „68 mandata“ i da je Bernardić premijer. No to je samo san! * Podvucimo crtu o Agrokoru: 1) restrukturiranje je provedeno bez troška za proračun; 2) kompanija posluje; 3) očuvana su radna mjesta; 4) OPG-ovi su dobili novac; 5) dobavljači su ostali na nogama.

I u nastavku aktualnog prijepodneva predsjednik Vlade RH i HDZ-a, zajedno s našim ministrima, suvereno je uzvraćao na neozbiljna pitanja i jeftine provokacije ljubomorne oporbe.

AKTUALAC (1): Spriječili smo SDP-ov crni scenarij o 400.000 otkaza. Zato Restart i ima 41 zastupnika, a mi - 66!

Izdvajamo odgovore na zastupnička pitanja Tomislava Tomaševića, Marijane Puljak, Arsena Bauka i Sandre Benčić.

Tomašević i njegov partner Klisović, također

Zastupniče Tomaševiću, volio bih da o Zagrebu i gradskom proračunu znate koliko i Davor Filipović, profesor na Ekonomskom fakultetu. No budući da ne znate, na sučeljavanje s našim kandidatom morali ste dovesti SDP-ova Josipa Klisovića, svog partnera za hakl.

Ali, za razliku od Peđe Grbina - pravnika koji priznaje da ga nije briga za zakon - Vi nemate pojma o pravu. Jer da imate, ne biste tvrdili da sam ja kao premijer trebao znati za tajne izvide policije, USKOK-a i DORH-a! Očito imate krupan problem u poimanju trodiobe vlasti i neovisnosti institucija. U dubokom ste ofsajdu. 15 metara!

Iskazujete enormno neznanje i, u nemoći, nastavljate lijepiti etikete. Vas očito jako muči, kao i čitavu ljevicu, poraz koji ste doživjeli na parlamentarnim izborima. Pitajte Hajdaša Dončića, on se još usred noći budi misleći da je dobio 68 mandata, da je Bernardić premijer i da ste im Vi koalicijski partner. Ali, to je samo san. Muči Vas i činjenica da su Vas zbog današnjeg aktualca „oprali“ svi novinari. Pišu da ste pospani, bezidejni, dosadni… Razumijem da Vam je teško, ali hvala što ste mi dali prostor da se malo zezam s Vama!

Pokušavate pomoći svom suprugu na putu u siguran poraz

Zastupnice Puljak, kao što je Tomislav Tomašević na TV sučeljavanje doveo SDP-ova Klisovića kao ispomoć jer se prepao superiornog Davora Filipovića, tako sada i Vi pokušavate pomoći svom suprugu u utakmici za gradonačelnika Splita. Svejedno, on će sigurno izgubiti! Smiješno je na što trošite vrijeme na aktualcu, umjesto da ste konstruktivni i korisni.

Kuriri i vodonoše na zadatku kreiranja crnila

Zastupniče Bauk, Vama ni gledanje u talog turske kave ne može pomoći, ni cijelom SDP-u, cijeloj ljevici. Tiradama i pamfletićima nastojite kreirati dojam da je situacija grozna, užasna i da će Hrvatska propasti sutra. Da neće biti plaća, struje, plina… To je atmosfera koju želite stvoriti. Kuriri i vodonoše, u to ste se pretvorili! Zastupniče Bauk, ako netko kani biti predsjednik Vrhovnog suda, onda je poštivanje zakona minimum koji se očekuje. A ne da se pravimo nevješti da zakona nema.

Možemo - GONG transformiran u političku stranku

Zastupnice Benčić, kad podvučemo crtu o Agrokoru, ostaju sljedeće činjenice: 1) restrukturiranje je provedeno bez troška za državni proračun; 2) kompanija radi, posluje; 3) očuvana su radna mjesta; 4) OPG-ovi su do posljednje lipe dobili svoj novac; 5) svi dobavljači ostali su na nogama. Eto!

Zar smo trebali pustiti da propadne tvrtka koja samo u Hrvatskoj, ne računajući dobavljače, zapošljava 30.000 ljudi? Zar smo trebali dopustiti da se, domino efektom, uruši cijelo gospodarstvo? Vi biste možda to dopustili, ali naša Vlada - ne. No Vi kao tadašnji GONG, koji se u međuvremenu transformirao u političku stranku, vjerojatno prije četiri godine niste niti pratili što je prijetilo Hrvatskoj, kakav se ekonomski tsunami spremao da nismo intervenirali.

A A A