Vijesti
14. 4. 2021.

Idemo po većinu u Zagrebu! Filipović se odvojio od konkurenata u borbi za 2. krug!

Istraživanje na N1 dodatno je potvrdilo da su HDZ i Davor Filipović jedina brana pred destruktivcima iz platforme Možemo. Naša lista za Gradsku skupštinu uživa potporu 19.7% birača - što je čak 8 postotnih bodova više nego što smo 2017. dobili na lokalnim izborima! Mislav Herman: A ovo je tek početak, jer je i stranci i našem gradonačelničkom kandidatu prema svim anketama rejting u uzlaznom trendu! S pouzdanjem možemo konstatirati da smo na pravom, pobjedničkom putu!

HDZ-ova lista za Gradsku skupštinu Grada Zagreba uživa potporu 19.7% birača - što je čak 8 postotnih bodova više nego što smo 2017. dobili na lokalnim izborima u glavnom gradu! Tim rezultatom odmakli smo svim konkurentima, jedino je Tomaševićeva družina trenutačno ispred nas s 29.3%.

HDZ u uzlaznom trendu

- A ovo je tek početak, jer nam je prema svim istraživanjima rejting u uzlaznom trendu! S druge strane, Možemo je počelo padati, među ostalim i zato što planiraju Zagrepčanima nametnuti novi „porez na obnovu“ te među obiteljskim kućama izgraditi spalionicu i golemi centar za skupljanje otpada. Spriječit ćemo taj pogubni naum! - poručio je predsjednik Gradske organizacije HDZ-a dr. med. Mislav Herman.

Daleko iza nas je posrnuli SDP (11.4%). NL Vesne Škare Ožbolt (9.6) i Domovinski pokret (8.0) nazaduju, a Most (5.8) i BM 365 (4.6) muče se oko izbornog praga.

Filipović - kontinuirani rast rejtinga

Naš gradonačelnički kandidat Davor Filipović s 13.4% odvojio se od konkurenata u borbi za 2. krug, o čemu se oglasio na svojoj Facebook stranici:

- Ponosan sam što me moji sugrađani prepoznaju kao osobu koja je odlučna riješiti probleme koji se već dugo gomilaju u našem gradu. Kontinuirani rast rejtinga znak mi je da nastavim jasno ukazivati na činjenicu da Zagreb treba novi model upravljanja, konsolidaciju gradskih financija i vodstvo koje je sposobno realizirati kapitalne razvojno-socijalne projekte u sinergiji s našom Vladom RH.

Neprihvatljiv je „porez na obnovu“ kojim Tomašević želi dodatno opteretiti Zagrepčane!

Precjenjivana Tomaševićeva družina

S obzirom da ankete redovito precjenjuju Možemo, a podcjenjuju HDZ, s pouzdanjem možemo konstatirati da smo na pravom, #pobjednički putu!

I važna napomena: s obzirom da ankete redovito precjenjuju Tomaševićevu družinu, a podcjenjuju HDZ, sigurni smo da i Filipović i naša stranka još bolje stoje, da imaju znatno viši rejting! Stoga s pouzdanjem možemo konstatirati da smo na pravom, pobjedničkom putu!

Prisjetimo se, prema anketama je SDP trebao slaviti na lanjskim parlamentarnim izborima, a nama su „prognozirale“ 20-ak saborskih mandata manje nego što smo ih dobili u stvarnom životu.

A A A