Vijesti
17. 4. 2021.

Snažna potpora našoj kandidatkinji za istarsku županicu doc. dr. sc. Ireni Hrstić, ravnateljici Opće bolnice u Puli!

HDZ uvijek izlazi na izbore s ambicijom da ostvari bolji rezultat nego prije! Doktorica Hrstić se u covid krizi dokazala kao vrlo uspješna i ravnateljica i liječnica. Stekla je neosporni kredibilitet. Podsjećam da smo na parlamentarnim izborima prvi put u povijesti u VIII. izbornoj jedinici osvojili četiri mandata. Napravili smo veliki iskorak, vjerujem u novi uspjeh! - poručio je Andrej Plenković na sastanku s vodstvom istarskog HDZ-a.

Tijekom boravka u Puli, predsjednik HDZ-a i Vlade RH sastao se sa Županijskim odborom HDZ-a Istarske županije. Poručio je da naša stranka na izbore uvijek ide s ambicijom da ostvari bolji rezultat nego prije.

Obnova proizvodnje u Uljaniku, 680 milijuna kuna za plaće 86.000 radnika u Istri & Ipsilon u punom profilu!

Tri kandidatkinje za županicu

Istaknuo je snažnu potporu našoj kandidatkinji za županicu doc. dr. sc. Ireni Hrstić, ravnateljici Opće bolnice u Puli:

- Doktorica Hrstić se u covid krizi dokazala kao vrlo uspješna i ravnateljica i liječnica. Stekla je vrlo važni kredibilitet. I dalje daje iznimno značajan doprinos u borbi protiv širenja zaraze. Gospođa Hrstić jedna je od tri HDZ-ove kandidatkinje za županicu, najviše u povijesti naše stranke.

3 kandidatkinje za županice!

Dodao je da je 750 milijuna kuna investicija u pulsku Opću bolnicu veliki doprinos jačanju zdravstvenog sustava u Istri:

- Svjestan sam koliko je taj projekt važan za ovdašnje stanovništvo, za Istarsku županiju i Grad Pulu.

Povijesni uspjeh u VIII. Izbornoj jedinici

Andrej Plenković dao je potporu i našem kandidatu za pulskog gradonačelnika Mirku Jurkiću. Podsjetio je da je na parlamentarnim izborima HDZ prvi put u povijesti u VIII. izbornoj jedinici osvojio četiri mandata:

- Nikad prije HDZ-ova lista to nije uspjela. Napravili smo iskorak i stoga želim vjerovati u uspjeh naših kandidata. 

A A A