Vijesti
18. 4. 2021.

Dvojcu Tomašević/Klisović pridružila se Škare Ožbolt. Filipović: „Neće me zaustaviti ni to što su sada 3:1 protiv mene!“

(VIDEO) „Autala“ se VŠO! - ključna je to spoznaja s debate na Vernu. Neugodno je bilo gledati koliko hvali Tomaševića, a on joj zauzvrat, uvježbano, nabacuje loptu kako bi napadala Filipovića. Naš je kandidat konstatirao pak da javnost opet nije dobila odgovor na pitanje gdje je i za koga to radio profesionalni prosvjednik koji se sam lažno pohvalio da je u '40 zemalja bio konzultant': „Riječ je o populističkoj priči koju fantomski konzultant pokušava prodati kao 'spas', isto kao što je nekoć činio Živi zid. A svi znamo kako je završila njihova priča... Zagrepčani imaju priliku birati između demagogije i aktivizma te, s druge strane, ozbiljne politike HDZ-a, znanja i kompetencije!“.

Da Tomislav Tomašević na Sveučilištu Vern, u debati kandidata za gradonačelnika Zagreba, neće predočiti u kojih je to, kako se sam hvalio, „40 zemalja radio kao konzultant“, to smo znali. Uostalom, naš Davor Filipović već ga 10-ak dana pita da javnosti napokon otkrije gdje je i koga to „konzultirao“ te za koju je naknadu to činio, ali fantomski konzultant napadno bježi od teme.

Od fantomskog konzultanta, naravno, odgovor nikada nećemo dobiti.

Podsjetnik na Tomaševićevu blamažu

Da Tomašević nemušto improvizira o obnovi, lupeta o „sendvič-metodama“, i to smo znali. Uostalom, naš ga je pobjednički kandidat i na ovom sučeljavanju podsjetio na blamažu koju je sam sebi bio priredio.

Vođa profesionalnih ZG prosvjednika, naime, sladostrasno je tvrdio da Vlada RH neće stići podnijeti Zahtjev za sredstva za obnovu iz Fonda solidarnosti EU-a, ali nije znao da se taj zahtjev niti ne može poslati Europskoj komisiji sve dok se ne dovrši verificirana procjena šteta od potresa. Na kraju, umjesto crnila koje je širio, Hrvatska je dobila rekordnih 683.7 milijuna eura za obnovu Zagreba i okolice! I to bespovratnih.

Vodonoša Klisović & asistentica VŠO

Da će Joško Klisović podilaziti Tomaševiću, nabacivati mu loptu, da će koordinirano s njim napadati našeg kandidata, i to smo znali. Uostalom, činio je to i na dvije prethodne debate. Kako je dobro primijetio Davor Filipović, Tomašević sa sobom uvijek vodi „kandidata“ posrnulog SDP-a kako bi mu pomogao, kako bi bilo 2:1.

Sve se to znalo. Ali nismo znali, moramo priznati, da će se udruženom dvojcu priključiti i gđa Vesna Škore Ožbolt! Svako malo je na ovom sučeljavanju hvalila Tomaševića i aktivističke prosvjede, podržavala njegove stavove.

Pa ovo je sada 3:1! - s osmijehom je konstatirao Filipović. 

„Zašto mislite da ste bolji od FIlipovića?“

Vrhunac igrokaza zbio se na posljednjem pitanju koje su kandidati postavljali, po vlastitom izboru, jedno drugom. A Tomašević je, umjesto da nekog od protivnika pokuša nezgodnom temom uhvatiti u klopku, gđi Škare Ožbolt nabacio loptu. Obratio joj se ovim, citiramo, riječima: „Zašto mislite da ste bolji od FIlipovića za glasače desnog centra?“.

Uvježbani dupli pas! Još puno bi se toga moglo napisati, citirati, no vjerujemo da je ovo sasvim dovoljno. „Zašto ste bolji od Filipovića?“!!!

Kao nekoć Sinčić i Živi zid

Naš Davor, s druge strane, i u završnoj je riječi konstatirao da javnost ni dandanas nije dobila odgovor na pitanje gdje je i za koga radio fantomski konzultant Tomašević:

- Jasno je da se ovdje radi o populističko-aktivističkoj priči koju pokušavaju prodati kao „spas“, isto kao što je nekoć činio Ivan Vilibor Sinčić. A svi znamo kako je završila njegova priča... Zagrepčani imaju priliku birati između demagogije i aktivizma, te, s druge strane, ozbiljne politike HDZ-a, znanja i kompetencije!

Uzalud im trud

Uzalud trud sada već udruženom trojcu TT-JK-VŠO. I ova je debata samo potvrdila da naš Davor sigurno ulazi u 2. krug, u kojem će - pobijediti!

Naš pobjednički kandidat dosad je poručivao: Ako treba, još 100 puta ću se sam suočiti dvojcem Tomašević/Klisović!

Nakon debate na Vernu pak poručuje: Neće me zaustaviti ni to što su 3:1 protiv mene!

ROTOR, JARUNSKI MOST, PAMETNI SEMAFORI

Izdvajamo još jedan video isječak iz Filipovićevih istupa na debati - o poboljšanju prometa u Zagrebu:

- Kako smo u sinergiji s našom Vladom RH i uz pomoć europskih sredstava napravili novi Rotor Remetinec, čime je Novi Zagreb prometno „prodisao“, na isti ćemo način izgraditi i Jarunski most, povezati sjever i jug našega voljenog grada te uvesti pametne semafore, tj. automatizirani sustav upravljanja prometom.

A A A