Vijesti
30. 4. 2021.

Rekordni broj potpisa u Osječko-baranjskoj županiji i Osijeku & Vukovarsko-srijemskoj županiji i Vukovaru!

(PHOTO) Andrej Plenković: HDZ je bio, jest i bit će uvjerljivo najjača stranka u Slavoniji! Damir Dekanić i Mario Banožić: Pobjeđujemo u 1. krugu! Tvrdnje o „raskolu“ bile su tek pusta želja naših protivnika. Nikola Mažar: Vukovarci su pokazali da žele promjene, da žele grad sigurne budućnosti i razvoja. Ivan Anušić: Sve što smo obećali prije 4 godine, pa i više, to smo i realizirali. OBŽ i VSŽ ostat će utvrde HDZ-a! Ivan Radić: Osijek je umoran od svađa, želimo još bolju suradnju s Vladom RH radi realizacije kapitalnih projekata.

Lijepe vijesti s istoka Hrvatske. Nakon što je naš kandidat za novi mandat na mjestu gradonačelnika Vinkovca Ivan Bosančić predao rekordni broj potpisa (8.011), isto su učinili i budući vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić (25.561 - najviše u cijeloj Hrvatskoj!), budući vukovarski gradonačelnik Nikola Mažar (2.630), sadašnji i budući osječko-baranjski župan Ivan Anušić (24.740) te budući osječki gradonačelnik Ivan Radić (10.501).

Rekordnih 8.011 potpisa za novi mandat Ivana Bosančića! Vukovarsko-srijemska županija ostat će utvrda HDZ-a!

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH posjetio je Vinkovce, Vukovar i Osijek te dao, još jednom, snažnu podršku našim pobjedničkim kandidatima.

Ravnomjerni regionalni razvoj

Naglasio je da je Vlada politikom ravnomjernog regionalnog razvoja pokazala kako osigurati veća sredstva županijama, gradovima i općinama, a kroz stalni dijalog s jedinicama lokalne i područne samouprave realiziraju se konkretni projekti sredstvima iz državnog proračuna, javnih poduzeća ili europskih fondova.

Župan Nikola Dobroslavić zaslužio je da se Pelješki most otvori u njegovom novom mandatu

Donosimo ključne poruke:

ANDREJ PLENKOVIĆ: Jasni signali onog što će se dogoditi 16. svibnja!

Očekujem trijumf i u OBŽ-u i u Gradu Osijeku, potvrdu sjajnog rezultata s parlamentarnih izbora kada smo u 4. izbornoj jedinici osvojili povijesnih 8 saborskih mandata! HDZ je bio, jest i bit će uvjerljivo najjača politička opcija u Slavoniji!

Nastavljamo s mjerama za očuvanje radnih mjesta & s pripremama za pobjedu na lokalnim izborima!

Župan Ivan Anušić odlično je vodio OBŽ, u partnerstvu s našom Vladom uspješno provodio Projekt “Slavonija, Baranja i Srijem” koji je postao okosnica razvoja istoka Hrvatske, a budući gradonačelnik Ivan Radić ima i viziju, i rješenja, ali i novu energiju za Osijek.

HDZ će ponovno pobijediti i u VSŽ-u! Siguran sam da je već ova demonstracija potpore koju je naš budući župan Damir Dekanić dobio prikupivši 25.561 potpis, po čemu je apsolutni rekorder u Hrvatskoj, jasan signal onog što će se dogoditi 16. svibnja!

IVAN ANUŠIĆ: Povjerenje sugrađana nismo niti nećemo iznevjeriti!

Ovih rekordnih 24.740 potpisa koje sam dobio najbolja je potvrda našeg rada. Sve što smo obećali prije 4 godine, pa i više, to smo i realizirali. U novom mandatu nastavljamo s razvojno-socijalnim projektima i velikim investicijama. Povjerenje naših sugrađana nećemo iznevjeriti!

IVAN RADIĆ: Osječani žele promjenu!

Osijek je umoran od podjela i svađa, Osijeku je potrebna još bolja suradnja s Vladom RH radi realizacije kapitalnih projekata koje planiramo - poput izgradnje novog KBC-a, vrijednog dvije milijarde kuna, ili rekonstrukcije Zračne luke.

HDZ je već tri desetljeća ključna politička snaga u Hrvatskoj - tako će ostati i u četvrtom!

10.501 potpis podrške koje sam dobio, najveći broj koji je ikad imao neki kandidat u našem gradu, jasno svjedoči da smo na pravom putu, da Osječani žele promjenu! Podrška predsjednika Plenkovića jamstvo je da će „Nova energija Osijeka“, kako i glasi moj slogan, imati plodonosnu suradnju s nacionalnom vlasti na dobrobit svih građana.

DAMIR DEKANIĆ: Na dobrobit istoka Hrvatske!

Uz potporu Vlade RH i predsjednika Andreja Plenkovića nastavljamo s razvojno-socijalnim projektima na dobrobit istoka Hrvatske!

MARIO BANOŽIĆ (predsjednik VSŽ HDZ-a): Članstvo se ojačalo i brojčano i kvalitetom!

Pobjeđujemo u 1. krugu! VSŽ ostaje neosvojiva utvrda HDZ-a. Tvrdnje o „raskolu u  HDZ-u“ bile su tek pusta želja političkih protivnika. Štoviše, naše članstvo se ojačalo i brojčano i kvalitetom.

REKORDNI BROJ POTPISA I U GRADU HEROJU!

Nikola Mažar, kandidat za gradonačelnika Vukovar, prikupio je 2.630 potpisa sugrađana:

- To je povijesna brojka za vukovarski HDZ još od povratka 1998. godine! Vukovarke i Vukovarci time su pokazali da žele promjene, da žele grad sigurne budućnosti i razvoja.

A A A