Vijesti
6. 5. 2021.

Plenković će kao predsjednik HDZ-a očito dočekati i 4. predsjednika SDP-a!

Darko Horvat: Nakon Milanovića i Bernardića, koji su podnijeli ostavke nakon poraza od HDZ-a, isto će nakon lokalnih izbora morati učiniti i kurir Peđa Grbin. Nije u stanju prikupiti dovoljno potpisa za SDP-ove (nesuđene) kandidate za župane, pa ga je Milanović odlučio nadomjestiti u kampanji. Andrej Plenković: Milanović odjednom svakodnevno obilazi teren kako bi pokušao pomoći posrnulom SDP-u. S obzirom kakav je Peđa Grbin, teško će u tome uspjeti.

Milanović je opet „briljirao“, nasrtao na pravnu struku, suce, HDZ, medicinu, premijera, obnovu… Na upit novinara odgovorili su mu iz Čakovca predsjednik naše stranke i naše Vlade Andrej Plenković te ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine (i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Međimurske županije) Darko Horvat.

Donosimo njihove ključne poruke:

PLENKOVIĆ: Ustavna uloga predsjednika RH nije ušutkavati struku & kršiti zakone

Milanović odjednom svakodnevno obilazi teren kako bi pokušao pomoći posrnulom SDP-u. S obzirom kakav je Peđa Grbin, teško će u tome uspjeti.

CROBAROMETAR: HDZ raste, SDP - tone. Povećali smo prednost na više od 14 postotnih bodova!

Osim što vrijeđa sve druge, što mu je osnovni „sport“, Milanović stalno nastoji ušutkati struku. Tako danas želi zabraniti zamjeniku predsjednika Vrhovnog suda doc. dr. sc. Marinu Mrčeli - koji je i čelnik GRECO-a, najvažnijeg antikorupcijskog tijela Europske unije, i kandidat za suca Europskog suda za ljudska prava - da iznosi stav o tome kako bi se mogao birati predsjednik VS-a.

Milanović - šampion bezakonja i uvreda

Nisam znao da je ustavna uloga predsjednika RH ušutkavati struku, kao ni uporno kršiti zakone. Rekao bih čak da je ovo trenutak kada bi struka mogla biti puno glasnija na temu Milanovićeva kršenja zakona - kada je u onoj prvoj, protuzakonitoj proceduri za predsjednika Vrhovnog suda želio kandidirati „ne-kandidatkinju“ koja nije sudjelovala u javnom pozivu.

Profesorica Đurđević sama se diskvalificirala - Osoba koja ne poštuje pravni poredak ne može postati predsjednica Vrhovnog suda!

HORVAT: Ni Milanović neće spasiti Grbina i posrnuli SDP!

Andrej Plenković će kao predsjednik HDZ-a očito dočekati i 4. predsjednika SDP-a. Nakon Milanovića i Bernardića, koji su podnijeli ostavke nakon izbornih poraza od HDZ-a, isto će nakon lokalnih izbora morati učiniti i kurir Peđa Grbin.

Grbin nije u stanju prikupiti dovoljno potpisa za SDP-ove (nesuđene) kandidate za župane, pa ga je Milanović odlučio nadomjestiti na terenu, u kampanji.

Milanović želi pomoći posrnulom Grbinu i folklornom SDP-u, a zahvaliti Škori jer mu je omogućio da dođe na Pantovčak!

Pomaganje kompromitiranoj Ikić Baniček

U tu je svrhu bio i Milanovićev „razgovor“ sa sisačkom gradonačelnicom Kristinom Ikić Baniček, koja se bavila plaćanjem svojih plakata iz gradskog proračuna umjesto da je operativno stavila u funkciju svu onu pomoć koju je Sisku pružila naša Vlada RH za sanaciju šteta od potresa. Stoga njezine „najave“ da je „spremna pokrenuti obnovu“ potpuno padaju u vodu.

SISAK IMA BUDUĆNOST! Snažna potpora našoj kandidatkinji za gradonačelnicu dr. Željki Josić!

A A A