Vijesti
6. 5. 2021.

Političkim patuljcima iz MOST-a 16. svibnja slijedi novi poraz!

(VIDEO) Branko Bačić VS. Nikola Grmoja: Povjerenje građana ne zadobiva se uvredama, lažima, klevetama, zlogukim „proroštvima“, pokušajima širenja defetizma, crnila, osporavanja svakog postignuća... Tako rade samo gubitnici. Most je dva puta bio u Vladi RH, no pokazali su se neuspješnima, da ne znaju i da se nisu u stanju nositi s odgovornošću obnašanja vlasti.

Pogledajmo i poslušajmo kako je predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić u Hrvatskom saboru matirao Mostova mitraljesca s ćorcima Nikolu Grmoju:

Poraz za porazom …

Razumijem njihovu frustraciju, njihovu opterećenost, jer u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, u kojoj sam predsjednik Županijske organizacije HDZ, nižu poraz za porazom. Dana 16. svibnja slijedi im novi poraz!

Župan Nikola Dobroslavić zaslužio je da se Pelješki most otvori u njegovom novom mandatu

… i u gradu svog nastanka

I u Metkoviću, gradu svog nastanka, na izborima su doživjeli debakl već četiri puta zaredom od našeg gradonačelnika Dalibora Milana.

Metković je postao grad koji se spominje po zajedništvu i uspješnim projektima, a ne po jalovim sukobima!

Uvrede, laži, defetizam, crnilo

Optuživati mene za stanje u pravosuđu suluda je misao, nisam ni pravnik, ni sudac, a suci između sebe već dugo biraju svoje kolege.

Povjerenje građana ne zadobiva se uvredama, lažima, klevetama, zlogukim „proroštvima“, pokušajima širenja defetizma, crnila, osporavanja svakog postignuća...

Škoro, Milanović & Grmoja ruku pod ruku! Smeta im što smo vratili 30. svibnja i uveli Velered Franje Tuđmana!

Patuljci pojma nemaju

Tako rade samo gubitnici, politički patuljci. Most je 2x bio u #VladaRH, no pokazali su se neuspješnima, da ne znaju & da se nisu u stanju nositi s odgovornošću obnašanja vlasti.

Sokol: Tko zna koji je to već Grmojin primitivni & prostački ispad!

A A A