Vijesti
13. 5. 2021.

Andrej Plenković čestitao Ramazanski Bajram

Bajram Šerif Mubarek Olsun! Neka vam Bajram donese obilje mira, nade i obiteljskog zajedništva, osobito u ovim izazovnim vremenima. Vlada RH njeguje tradicionalno dobre odnose s Islamskom zajednicom u Hrvatskoj. Siguran sam da će naš kontinuiran dijalog i uzajamno poštovanje pridonijeti još boljoj suradnji na dobrobit društva i zajednice u kojoj živimo.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu ef. Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjere u povodu Ramazanskog Bajrama, u kojoj stoji:

Obilje mira, nade i obiteljskog zajedništva

U ime Vlade i u svoje osobno ime, Vama i svim vjernicima islamske vjere upućujem najsrdačnije čestitke u povodu ovog velikog blagdana.

Neka vam Bajram donese obilje mira, nade i obiteljskog zajedništva, osobito u ovim izazovnim vremenima. 

Neka vam je plemeniti Bajram blagoslovljen!

Hrvatska Vlada njeguje tradicionalno dobre i kvalitetne odnose s Islamskom zajednicom u Hrvatskoj. Siguran sam da će naš kontinuiran dijalog, uzajamno poštovanje i razumijevanje pridonijeti još boljoj suradnji na dobrobit društva i zajednice u kojoj živimo.

Neka vam je plemeniti Bajram blagoslovljen! Bajram Šerif Mubarek Olsun!

A A A