Vijesti
19. 5. 2021.

ZA Marka Marušića! Po pobjedu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji kontra crveno-crne koalicije S(DP)!

Andrej Plenković: Protiv našeg kandidata sada su se, u 2. krugu izbora za župana, udružili ni manje ni više nego SDP i DP - u svojoj prvi put javnoj koaliciji! No ni to neće pomoći Damiru Bajsu. Podsjećam da je Škoro u 2. krugu izbora za predsjednika RH pozvao birače da „zaokruže broj 3“ i time pomogao Milanoviću da dospije na Pantovčak. Marko Marušić: SDP je izgubio i ono malo kredibiliteta što je imao, a DP je podrškom pokazao da je spreman prodati se za dvije pročelničke i direktorske fotelje.

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH u Bjelovaru je snažno podržao našeg Marka Marušića u 2. krugu izbora za župana.

Bajsova crveno-crna koalicija

Naš pobjednički kandidat, koji je ostvario izvrstan rezultat u 1. krugu protiv favoriziranog Davora Bajsa, komentirao je današnju šokantnu vijest o suradnji SDP-a i Domovinskog pokreta u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji:

- Crveno-crnom koalicijom u Županijskoj skupštini SDP je izgubio i ono malo kredibiliteta što je imao, a DP je pokazao da je spreman prodati se za dvije pročelničke i direktorske fotelje. Ta sprega razotkriva i Bajsov strah od gubitka izbora.

Sad je bitno pobijediti kako bismo našoj voljenoj županiji poslije 20 godina stagnacije osigurali razvoj, radna mjesta i viši životni standard! - dodao je Marko Marušić.

Ni to im neće pomoći - Marušić će postati župan!

Na crveno-crnu koaliciju protiv Marušića osvrnuo se i Andrej Plenković:

- Protiv njega su se sada udružili ni manje ni više nego SDP i DP - u svojoj prvi put javno ekspliciranoj koaliciji, u savezu za trenutačnog župana Damira Bajsa, koji već ima 11 stranaka! To je novum na hrvatskoj političkoj sceni, no ni to im neće pomoći - Marušić će postati župan!

HDZ - uvjerljivi pobjednik lokalnih izbora! Opet ćemo imati daleko najviše župana, gradonačelnika i općinskih načelnika

Škorina pomoć kandidatu ljevice

Podsjetio je da je Miroslav Škoro u 2. krugu predsjedničkih izbora pozvao birače da na glasačkom listiću „nadopišu i zaokruže“ nepostojeći „broj 3“, čime je pozvao svoje birače da ne glasuju za Kolindu Grabar Kitarović i time pomogao kandidatu ljevice Zoranu Milanoviću da dospije na Pantovčak:

- Slično je tada napravio i Most, koji je pozvao svoje glasače da u 2. krugu križaju listiće. HDZ je odgovorna stranka i nikad nikome nećemo savjetovati da križa ili poništava birački listić. Hrvatski građani imaju svoj stav, stoga ćemo ih pozvati da temeljem vlastite procjene i savjesti odluče kome će dati glas za gradonačelnika Zagreba.

Milanović želi pomoći posrnulom Grbinu i folklornom SDP-u, a zahvaliti Škori jer mu je omogućio da dođe na Pantovčak!

Oporbena destrukcija tijekom koronakrize

Važno je da naši sugrađani vide razliku između ozbiljnih stranaka, stranaka koje imaju kapacitet upravljanja, koje znaju što je država i razumiju dugoročne procese, a to je HDZ, te DP-a i Mosta s druge strane - zaključio je predsjednik HDZ-a i Vlade RH:

- Moj zadnji pokušaj suradnje ne samo s Domovinskim pokretom, nego i s ostalim oporbenim strankama bio je odmah nakon većinskog povjerenja kojeg je HDZ zadobio na parlamentarnim izborima prošlog srpnja. Tada sam ih sve pozvao u Banske dvore na razgovor o tome kako surađivati u okolnostima COVID-a, što su oni svi odbili.

A A A