Vijesti
27. 5. 2021.

Zbog huškača i prevaranta s Pantovčaka napadaju bugarske državljane. No ljevičari i dalje o njemu šute!?

(VIDEO) Andrej Plenković: Ljevičari se sad zgražaju, nariču i plaču zbog Škorinih napada na Tomaševića - iako godinama šute o Milanovićevim nasrtajima koji su bili i gori od ovog što sad slušamo! Njegove salve mržnje i najperfidnije vrijeđanje svih drugih čak i opravdavaju kao „pitanje stila“. Koja je razlika između Škorine i Milanovićeve retorike?

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH iz Splita je komentirao nove izljeve laži i divljaštva Zorana Milanovića, ali i licemjerje ljevice koja se sad zgraža nad „kampanjom“ Miroslava Škore.

Koja je razlika između Škorine i Milanovićeve retorike ako se zna da je potonji širio mržnju, lagao, sipao gadosti, vrijeđao novinare, nazivao ih lihvarima i plaćenicima, huškao na moju obitelj? - postavio je pitanje Andrej Plenković.

Donosimo njegove ključne poruke:

Milanović - Škorin predšasnik

Neprihvatljiva je kampanja koja se služi lažima, vrijeđanjem, difamacijama, huškanjem. Ali, to nije prvi put.

Koja je razlika između Škorine i Milanovićeve retorike? Koja je razlika ako se zna da je Milanović vrijeđao novinare, nazivao ih lihvarima i plaćenicima, huškao na moju obitelj?

Frustriran izbornim porazom, Milanović još od 2016. širi laži & mržnju. Na svaki nasrtaj dobit će argumentiran odgovor!

Krivac za napade na bugarske državljane

Taj huškač i prevarant godinama širi mržnju, laže, sipa gadosti, a sad je sa svojim izljevima na Brdu kod Kranja odgovoran za napade na troje bugarskih državljana.

Milanovićevi ispadi? Političko divljaštvo ispod svih razina komunikacije!

Štetočina s Pantovčaka

Ako je itko pomogao Sjevernoj Makedoniji, onda je to naša Vlada RH. Deblokirali smo pregovore o europskom putu te zemlje, no nikad u toj jasnoj potpori nismo antagonizirali Bugarsku. A zbog Milanovića Hrvatska prima diplomatske note za napade na bugarske državljane!

Huškač nam neće prodavati bozu

On je huškač. Tu bozu neće prodavati hrvatskim građanima.

Licemjerje - ime ti je ljevica!

Dugo, dugo nije bilo ovoliko naricanja i plakanja kao sad zbog Škorinih napada na Tomaševića. Ali ti isti ljevičari godinama šute o Milanovićevim nasrtajima - koji su i gori od ovog što sad slušamo! Ili čak njegove salve mržnje & najperfidnijeg vrijeđanja svih drugih opravdavaju kao „pitanje stila“.

Dvostruki kriteriji nevladine scene: da su SDP-ovci proglašeni „neljudima“, to bi se prašilo na sve strane!

A A A