Vijesti
2. 6. 2021.

Još jedan debakl udružene oporbe. Od potrebnih 76 ruku za opoziv ministra Berošu, skupili su svega - 57!

Vili Beroš ostaje ministar zdravstva! Više nitko i ne broji koja je ovo već po redu propala „inicijativa“ destruktivne opozicije u Hrvatskom saboru. SDP i Domovinski pokret, Možemo i Most, Glas i Centar te ostali samo su produžili niz svojih parlamentarnih poraza. Branko Bačić: „Da postoji suglasje o potrebi iskazivanja nepovjerenja ministru Berošu, vjerujem kako bi se ozbiljne političke stranke potrudile i dovele u sabornicu sve svoje zastupnike“.

Naša Vlada u punom sastavu nastavlja predano raditi na zaštiti zdravlja hrvatskih građana, očuvanju radnih mjesta, pripremi uspješne turističke sezone, osiguranju oporavka i novog gospodarskog zamaha te povlačenju europskih sredstava za daljnji razvoj Hrvatske. A sve je to narod prepoznao i na nedavnim lokalnim izborima!

Vili Beroš ostaje ministar - Jedini korisni doprinos oporbe rješavanju koronakrize jest to što su se cijepili!

Oporba bez jedinstvenog stava

Nakon saborskog glasovanja, pred medije je stao potpredsjednik naše stranke i predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić te poručio:

- Oporba je doživjela još jedan debakl. Njihova zadaća bila je prikupiti 76 ruku, a prikupili su svega 57. To je samo dokaz da u redovima oporbe ne postoji suglasje, ne postoji jedinstveni stav o potrebi iskazivanja nepovjerenja ministru Viliju Berošu.

Tresla se brda, rodila se - oporba! Neslavno su prošle još 3 njene „inicijative“

Da postoji suglasje, vjerujem kako bi se ozbiljne političke stranke potrudile i dovele u sabornicu sve svoje zastupnike - zaključio je Bačić.

A A A