Vijesti
10. 9. 2021.

Most i SDP zajedno u očajničkoj borbi protiv neovisnosti pravosuđa & razotkrivanja kriminala!

Insinuirajući da su uhićenja u Međimurju “skretanje pažnje s afere u Kutini'', Nikola Grmoja i Arsen Bauk danas su se razotkrili: smeta im činjenica da je pravosuđe u Hrvatskoj neovisno - jer to očito nije bio slučaj u mandatu prijašnje, SDP-ove Vlade. S čega smo “skretali pažnju” kada je 29. svibnja prošle godine, jedva mjesec dana prije parlamentarnih izbora, privedena Josipa Rimac?

U Grmoje su kratke noge!

Kako kaže izreka iz doline Neretve: U Grmoje su kratke noge!

Tako bi se najjednostavnije mogla ocijeniti još jedna zlonamjerna laž MOST-ova zastupnika, koji insinuira da su današnja uhićenja u Međimurju politički motivirana s namjerom da “skrenu pažnju s afere u Kutini''.

 

Nebuloza da “HDZ vlada pravosuđem”

S čega smo “skretali pažnju” kada je 29. svibnja prošle godine, jedva mjesec dana prije parlamentarnih izbora, privedena Josipa Rimac? Ili kada je početkom ove godine USKOK naložio policiji izvide u slučaju Ive Žinića?

Da “HDZ vlada pravosuđem”, kako stalno insinuiraju SDP i MOST, zar bismo si takvu “reklamu” priuštili u trenucima dok tražimo povjerenje za novi mandat?

SDP/MOST - zaštitnici kriminala

Grmoja i njegov oporbeni kolega Arsen Bauk danas su se razotkrili kao zaštitnici kriminala & borci protiv razotkrivanja nezakonitosti.

Smeta im činjenica da je pravosuđe u Hrvatskoj danas neovisno, jer to očito nije bio slučaj u mandatu prijašnje, SDP-ove Vlade RH.

Besramna gluma & lažne suze

Kako navode mediji, SDP-ov saborski zastupnik i bivši čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač sumnjiči se da je inscenirao prijetnje smrću u svrhu kampanje za lokalne izbore.

Tada mu je, dok je izgleda besramno glumio plačući pred kamerama zbog „primljenih prijetnji”, podršku došao dati predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

Utjeha zvana Grbin

Čekamo Grbinovu reakciju - da vidimo hoće li i on, kao njegov Bauk, dovoditi u pitanje borbu protiv kriminala ili će tražiti odgovornost svojih stranačkih kolega. Jer dosad je Grbin, i to kao pravnik, u više rasprava pao na ispitu iz prava, licemjerno štiteći svoje drugove.

A A A