Vijesti
20. 10. 2021.

Raspao se Cirkus "Oporba", završio je otužni show

(VIDEO) Oporba je pokazala svoju nezaustavljivu snagu! - brijao je, po običaju, glavni klaun Nino Raspudić, držeći se za ruku sa žonglerkom Ivanom Kekin. S nikad većim mnoštvom „artista“, udružena oporba uspjela je skupiti samo 55 glasa protiv novoga glavnog ravnatelja HRT-a, čak 19 zastupnika manje nego što broji u Hrvatskom saboru. Toliko o „nepobjedivoj“, „nikad složnijoj“ oporbi. Ali, ne brinite, cirkusanti će kad-tad opet doći u vaš grad. I umišljeno tvrditi da su njihove komične izvedbe „The Greatest Show on Earth“!

SJAJ & BIJEDA OPORBE. Sa 77 glasova ZA Hrvatski sabor potvrdio je Roberta Šveba za glavnog ravnatelja Hrvatske radiotelevizije. Protiv je bilo 55-ero zastupnika. Glasovalo ih je ukupno 132-oje. Nitko nije bio suzdržan.

Debakl, blamaža, posrnuće

Toliko o „nepobjedivoj“, „nikad složnijoj“ oporbi. Na svoju žalost, sama je sebi iznova priredila blamažu. Doživjela debakl. Posrnula. Demonstrirala koliko je tašta, a nemoćna.

Koji licemjeri! Most u Splitu koalira s Možemo, pa sad lažno optužuje HDZ!

Reakciju sa službene Facebook stranice HDZ-a prenosimo u cijelosti:

MUZEJ CIRKUSKIH FIGURA

Oporba je odnijela veličanstvenu pobjedu! - ohrabrivao se pehlivan Nikola Grmoja, zagrljen s bacačicom noževa Marijanom Puljak.

Oporba je pokazala svoju nezaustavljivu snagu! - brijao je, po običaju, glavni klaun Nino Raspudić, držeći se za ruku sa žonglerkom Ivanom Kekin.

Cirkus „Oporba“ u vašem gradu! Nipošto ne propustite!

Ljevica zaljubljena u „desnicu“

Oporba je tu, nikad složnija! - egzaltirano se nadovezivala akrobatkinja Mrak Taritaš, nježno se zagledavajući u Zlatka Hasanbegovića.

Ova će ekipa izdržati do kraja, ništa nas ne može zaustaviti! - proročanski je navještavao trbuhozborac Marin Miletić, uz pokliče odobravanja gutačice vatre Sandre Benčić. Ne zaboravimo ni ekvilibristicu Dariju Orešković.

Cvate ljubav u oporbenom cirkusu, a „Možemo“ svakog dana u svakom pogledu sve više - nazaduje!

Predstava je propala, sponzori se mršte

I eto, raspao se Cirkus „Oporba“ i završio sa svojim showom. S nikad većim mnoštvom cirkuskih artista, udružena oporba svih boja i zaustava uspjela je skupiti samo 55 glasova protiv novoga glavnog ravnatelja HRT-a - čak 19 zastupnika manje nego što broji u Hrvatskom saboru.

Toliko o „nepobjedivoj“, „nikad složnijoj“ oporbi. Predstava je propala, menadžeri su u gubitku, sponzori se mršte…

The Greatest Show on Earth

Ali, ne brinite, cirkusanti će kad-tad opet doći u vaš grad. I opet umišljeno tvrditi da su njihove komične izvedbe „The Greatest Show on Earth“!

OD „VELEBNOG“ UJEDINJENJA DO VELEBNOG RASPADA OPORBE!

Novu autoblamažu oporbe komentirao je i naš zastupnik Goran Ivanović:

- Od „velebnog“ ujedinjenja oporbe, kako se hvalisao Grmoja, do velebnog raspada oporbe! Današnje glasovanje pokazalo je da trećina oporbenih zastupnika nije željela imati veze s tim cirkusom, da nije htjela sudjelovati u novom debaklu MožeMo(st)-a & posrnulog SDP-a. A zašto bi se i pridružili tim licemjerima? Jer, najglasniji u dijeljenju prodika bio je bračni par Raspudić, upravo oni koji su postali nacionalno poznati u mandatu bivšeg glavnog ravnatelja HRT-a!

A A A