Vijesti
29. 10. 2021.

Vijenci i svijeće na Mirogoju u povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana

Izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice položilo je vijence i zapalilo svijeće na zagrebačkom gradskom groblju Mirogoj, i to kod spomenika „Glas hrvatske žrtve - Zid boli“, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te na grobu prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja HDZ-a dr. Franje Tuđmana. Naša stranka uvijek iskazuje poštovanje i s najdubljim pijetetom se prisjeća svih onih koji su dali svoj život za našu Domovinu i dali nemjerljiv doprinos njenom stvaranju i razvoju.

Izaslanstvo su predvodili zamjenik glavnog tajnika HDZ-a Vlatko Vuković, predsjednik HDZ-a Grada Zagreba Mislav Herman i predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a „dr. Franjo Tuđman“ Mario Kapulica.

Sjećanje na dr. Tuđmana i hrvatske branitelje

Kao i svake godine, u povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana HDZ iskazuje duboko poštovanje dr. Franji Tuđmanu, utemeljitelju stožerne stranke našeg naroda koja je udarila temelje hrvatske države.

Žrtva koju su podnijeli hrvatski branitelji u Domovinskom ratu trajni nam je vodič i temeljna misao u radu za opće dobro hrvatskih ljudi.

Iskazali smo poštovanje prema svim preminulima, osobito hrvatskim braniteljima koji su dali najviše za slobodu Hrvatske

A A A