Vijesti
8. 11. 2021.

CRO Demoskop: HDZ i dalje premoćno prvi! “NE Možemo & NE znamo” gubitnik mjeseca!

Nakon HRT-a i Nove TV, i prema RTL-ovu istraživanju hrvatski građani, prvenstveno Zagrepčani, kažnjavaju Tomaševićevu čudnovatu družinu zbog kronične nesposobnosti i ideološkog nasilja. U odnosu na listopad ta je ljevičarska 3R platforma (retrogradni, rigidni i regresivni) pala za - 1.2%. HDZ s 27.4% bježi i SDP-u za više od 10 postotnih bodova!

HDZ je već mjesecima, uz stabilni i čvrsti rejting, uvjerljivo prvi izbor hrvatskih građana.

S 27.4% bježimo i SDP-u i ekipi “NE Možemo & NE znamo” za više od 10 postotnih bodova.

CRO Demoskop: HDZ raste, a ljevica pada. Još uvjerljivije smo prvi!

„Teško se snalaze“

„Mrtva trka između posrnulog SDP-a i Tomaševićeve platforme, koja se teško snalazi s vođenjem glavnog grada, ide dalje“ - komentirala je u RTL-u Danas Damira Gregoret.

„Švicarac“ Grbin pravi se grbav. Što bi sve dao SDP da se u svom mandatu mogao pohvaliti ovakvim rastom plaća i rodiljnih naknada!

U studenom je SDP na 16.0% (u listopadu je bio na 16.1). Njegov „pad“ od 0.1%, kao i HDZ-ov (-0.2%) unutar je statističke pogreške.

Tomaševićev potop …

No to se nipošto ne može konstatirati za iz dana u dan sve kompromitiraniju Tomaševićevu čudnovatu družinu. U mjesec dana pali su za impresivnih 1.2% - sa 17.1 na 15.9 - i morali prepustiti 2. poziciju stranci posrnulog Peđe Grbina.

Crobarometar: HDZ jedini raste! Sunovrat platforme „NE Možemo“, potop SDP-a, pad Mosta & DP-a!

… sunovrat „mesija s loncima“

I prema RTL-ovu istraživanju - nakon onih na HRT-u i na Novoj TV - hrvatski građani, prvenstveno Zagrepčani, sve su razočaraniji u „mesije s loncima“.

Tomašević nije dobio povjerenje Zagrepčana kako bi stalno naricao i tražio izlike u prošlosti, nego da rješava probleme!

Prema CRO Demoskopu, HDZ je spram „NE Možemo“ u mjesec dana povećao prednost na nacionalnoj razini s 10.5 na 11.5 postotna boda!

Kronična nesposobnost & ideološko nasilje

Kako su dobro zamijetili u novozagrebačkom HDZ-u, stanovnici glavnoga hrvatskog grada kažnjavaju tu ljevičarsku 3R platformu (retrogradni, rigidni i regresivni) zbog kronične nesposobnosti i ideološkog nasilja!

Vratite nam Raspudića!

Nakon što se posramljeni Nino Raspudić na neko vrijeme povukao u medijsku „poluilegalu“ te se prestao u Hrvatskom saboru grliti sa Sandrom Benčić, a držati se za ruku s Mirelom Ahmetović, MOST u studenom bilježi rast. Sada su na 8% (u listopadu su bili na 6.7%).

Cirkus „Oporba“ u vašem gradu! Nipošto ne propustite!

„Raste i DP s novim predsjednikom, no samo do 5% (u listopadu su bili na 3.7)“ - citirajmo još jednom Damiru Gregoret.

U izbornom limbu

Svi ostali su daleko ispod izbornog praga: HSS i FOKUS (po 1.3%), CENTAR s novim predsjednikom Ivicom Puljkom i „Hrvatski suverenisti“ sa starim Hrvojem Zekanovićem (po 1.2), Živi zid (1.1), IDS (1.0)…

Glasna bez glasova

Svi ostali ispod su magične granice od jednoga postotnog boda, a među njima i šampionka neshvaćenih priopćenja i presica Anka Mrak Taritaš.

Bazen neodlučnih birača i dalje je širok - 15.5%.

NAPOMENA:

Istraživanje za RTL je provela agencija Promocija plus na uzorku od 1.300 ispitanika od 2. do 5. studenog. Standardna greška uzorka je +/- 2.7 posto uz razinu pouzdanosti od 95 posto.

A A A