Vijesti
22. 11. 2021.

Licemjeri koji su se zaštitili kao lički medvjedi, besramni politikanti & egzibicionisti žele profitirati preko tuđih života!

Andrej Plenković: Prosvjed protiv COVID potvrda, na kojem kukavički napadaju novinare, plod je političke manipulacije nekolicine profitera nad ljudskim strahovima i smrću naših sugrađana. Čega se MOST-ovi i DP-ovi „junaci“ i „slobodari“ boje? Male bijele vatice, testa od pola sekunde? A Milanović ih podržava! On je jedini predsjednik neke države EU-a koji otvoreno ide protiv zaštitnih mjera. Koji licemjer, zaštitio se kao lički medvjed, hvali se s booster dozom, i onda poziva ljude na pobunu! Sramotno je takvo poigravanje s ljudima koji su izgubili život ili se na respiratorima bore za svaki udah.

Slovenija je naš prijatelj i partner - Iznimno cijenimo potporu ulasku Hrvatske u Schengen & europodručje!

Nakon što je u Otočcu na Krki sudjelovao na otkrivanju spomen-obilježja u čast suradnji Hrvatske i Slovenije tijekom borbe dviju država za samostalnost, predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković komentirao je, na upit novinara, novu Milanovićevu salvu mržnje, nesuvislosti, laži & primitivizma te zagrebački prosvjed protiv zdravog razuma, ljudskih života i COVID potvrda.

Donosimo ključne poruke:

Svi „junaci“ utekoše pred - vaticom

Čega se ti oporbeni „junaci“ i „veliki slobodari“ boje? Male bijele vatice, testa od pola sekunde? Ako im je to problem, onda su ili slabići ili politikantski profiteri!

Potpora Karijesa s Pantovčaka

U prosvjed dominantno političkog karaktera, na kojem kukavički napadaju novinare, ukrcali su se „gospoda“ iz Mosta & Domovinskog pokreta, relikivijarum Živog zida, onaj egzibicionist Kolakušić, kojeg nitko ne zna u Europskom parlamentu… a Milanović im je i prije i poslije dao podršku!

Licemjer s booster dozom

On je jedini predsjednik neke države EU koji otvoreno ide protiv zdravstveno-zaštitnih mjera i COVID potvrda. Koji licemjer, zaštitio se kao lički medvjed s tri doze, hvali se s booster dozom, i onda poziva ljude na pobunu!

Neki su se dobro zaštitili, cijepili i 3. dozom, pa se sad, iz svojih političkih interesa, bešćutno poigravaju s tuđim životima!

Poigravanje s ljudima koji su izgubili život

Sramotni su takvi pokušaji profitiranja na tuđoj smrti, takvo poigravanje sa sugrađanima koji su izgubili život ili se na respiratorima bore za svaki udah. Tolike su se smrti cijepljenjem mogle izbjeći…

Kako bi se tek ponašali ti profiteri da Hrvatska NEMA jedne od najblažih mjera u Europi, da u nas NE rade dućani, trgovački centri, kafići, restorani, frizeri, muzeji, kina, da NISMO imali najbolju turističku sezonu na Mediteranu, da NISU očuvana radna mjesta!?

Neka odu na intenzivnu njegu!

Prosvjed ne doživljavam kao iskonsku reakciju dijela naših građana - do kojih nam je stalo - nego isključivo kao političku manifestaciju. Tu nema dileme. Pozivam sve koji su ondje vikali da „korone nema“ i da im se „uzima sloboda“ neka odu na intenzivnu njegu hrvatskih bolnica gdje se liječe COVID pacijenti.

Hasanbegovićevo je pravo zaraziti se, ali ne i ugrožavati druge. Neka dođe u bolnicu vidjeti ljude koji se na respiratorima bore za život!

Drugi će ispaštati zbog „hrabrog“ Milanovića

Milanovićeva „hrabra“ najava da neće poštivati mjeru o COVID potvrdama i testiranju? Njega Ustav RH štiti, ali tajnika i predstojnika Ureda PRH - ne. Po čemu bi Ured predsjednika bio eksteritorijalan?

Milanović je vrhovni lažljivac & „vrhovnik“ u vrijeđanju svih koji stoje na putu njegovom egu!

Cijepljenje nije obvezno - nudimo alternativu

Još jednom ću ponoviti: cijepljenje nije obvezno, cijepit će se tko hoće, poštujemo njihov izbor, a onima koji to ne žele nudimo alternativu - minimalno invazivni bris koji treba pokazati je li netko zaražen ili nije kako bi se zaštitili naši građani i osigurala funkcionalnost zdravstvenog sustava.

Maska mu ne smeta u poslovnoj klasi

S opakom se bolešću borimo zato jer moramo. Ne možemo ne činiti ništa te ići za onom “koga pogodi, pogodi”. Nemamo „luksuz“, poput nekih političkih parazita, uzeti cjepivo i s maskom uredno sjediti u avionu, a onda je skidati u Zagrebu, vikati protiv mjera i htjeti profitirati na tragediji.

Mostovce muči vatica, nanosi im pretešku bol

Mostova referendumska „inicijativa“ o COVID potvrdama? Oni su glavni politički paraziti, treba ih pitati tko se sve od njih cijepio, jer je - kao u slučaju Milanovića ili Kolakušića - puno onih koji buče, a zaštitili su se. Njih muči vatica! To su ti „junaci“. Petrova, Grmoju, Bulja, Raspudića 1 i 2, Troskota, muči vatica, nanosi im bol. Žele organizirati referendum čije bi pitanje glasilo: Želite li zabraniti korištenje vatice za bris?

Koji licemjeri! Most u Splitu koalira s Možemo, pa sad lažno optužuje HDZ!

Ustavni sud potvrdio je odluke Stožera

Tvrdnja da Nacionalni stožer civilne zaštite nema legitimitet nije - istinita. Izmjene zakona prihvaćene su u Hrvatskom saboru i sve što Stožer radi, radi na temelju ovlasti koje su mu te izmjene dale. Osim toga, Ustavni sud potvrdio je sve odluke Stožera dosad.

Nedopustivi napadi na novinare

Još jednom najsnažnije osuđujem napad na novinare dok prate javni događaj. To je nedopustivo! Žao mi je da je do toga došlo, vjerujem da će policija otkriti tko su počinitelji.

A A A