Vijesti
24. 11. 2021.

Ne vjerujte lažnim prorocima koji se bešćutno poigravaju s tuđim životima!

U Hrvatskoj je, u samo dva dana, od COVID-a umrlo 135 osoba. 135 obitelji ostalo je bez majke, oca, brata, sestre, muža, supruge, djeda, bake… Ali, kako je već poručio Andrej Plenković, besramni politikanti i egzibicionisti, mnogi licemjeri koji su se i booster dozom zaštitili kao lički medvjedi, sad žele profitirati preko tuđih života! Prosvjeduju, uz Milanovićevu podršku, ne protiv cijepljenja, nego protiv testiranja. Koje je bezbolno i traje pola sekunde.

Od početka pandemije s koronavirusom je, nažalost, preminulo 10.438 naših sugrađana. Trenutačno ih je 2.591 na bolničkom liječenju (podaci od ovog utorka), od toga se 317 bori za život na respiratoru. Zaključno s ponedjeljkom, cijepilo se 62.74% odraslog stanovništva RH.

Građani imaju izbor između anarhije i neodgovornih politikanata & onih koji su za red, sigurnost, zaštitu zdravlja i funkcioniranje gospodarstva!

Licemjerni manipulatori & politikantski profiteri

Ministar zdravstva Vili Beroš poručio je hrvatskim građanima da ne vjeruju lažnim prorocima koji se bešćutno poigravaju s tuđim životima:

- Veliki dio njih se cijepio i zaštitio, a sad se ti licemjerni manipulatori i politikantski profiteri protive čak i vrlo brzom, bezbolnom, neinvazivnom, besplatnom testiranju!?! Izbjegavajući restriktivnije mjere kao što je lockdown, ponudili smo alternativu - COVID potvrdu za koju je dovoljno testirati se. Njima štitimo živote, ali i hrvatsko gospodarstvo.

Subotnji su prosvjedi iznjedrili novi moto: Misli na sebe, ugrozi, zarazi druge! - podcrtao je Beroš.

Licemjeri koji su se zaštitili kao lički medvjedi, besramni politikanti & egzibicionisti žele profitirati preko tuđih života!

GLAVNI KLAUN NINO RASPUDIĆ

Jedan od tih manipulatora i politikantskih profitera jest i notorni Nino Raspudić. Koji je u svom licemjerju otišao toliko daleko da je „možemovku“ Sandru Benčić prozvao „HDZ-ovkom u starkama“, želeći i na taj način politički nauditi našoj stranci i našoj Vladi. „Zaboravio“ je pritom na svoje nedavne postupke i riječi, na Cirkus „Oporba“.

Cirkus „Oporba“ u vašem gradu! Nipošto ne propustite!

Prenosimo reakciju s Facebook stranice HDZ-a:

Ostali smo sve do jutra, zagrljeni, zagrljeni

Da, Sandra Benčić je „HDZ-ovka u starkama“. Zato se upravo glavni klaun Nino Raspudić u Hrvatskom saboru grlio & držao za ruke upravo s njom dok je, citirajmo ga, “nikad snažnija i složnija oporba” zauzela govornicu na Markovu trgu & ostvarila “veličanstvenu zajedničku pobjedu”. Pogledajte samo kako je razdragan u njezinom društvu!

Da, zato Most u Splitu koalira upravo s “Možemo” kako bi se Ivici Puljku osigurala većina u Gradskom vijeću. Koji licemjer! I na prosvjedima želi manipulirati hrvatskim građanima odgovarajući ih od poštivanja mjera u borbi protiv COVID-a.

A A A