Vijesti
1. 12. 2021.

Neka Bernardić pročita katastrofalnu statistiku iz SDP-ova mandata! Most? Prosvjeduju protiv testiranja & narodu nude Ivermektin!

(VIDEO) Državni proračun (2). Bivši šef SDP-a ništa nije naučio. Opet je širio crnilo, verglao naučene frazetine, plašio ljude i, kao klasični destruktivac, ignorirao pozitivne ekonomske pokazatelje. * Ni Grmoja, možda i najagresivniji i najtužniji akrobat iz Cirkusa „Oporba“, nije se proslavio. A što se moglo i očekivati od lika koji kao „zdravstvenu zaštitu“ nudi lijek za parazite kod životinja?! * Bulj se opet testirao, uredno dobio COVID potvrdu. „To znači da je cijela Vaša vika o 'slobodama' najniža demagogija. Poigravate se tuđim životima ne biste li sitno profitirali!“ - poručio mu je Andrej Plenković.

„Prijedlog temeljimo na pozitivnim trendovima gospodarskog oporavka, očekivanom rastu BDP-a 2021. od najmanje 9% i turističkoj sezoni iznad svih očekivanja. U 2022. očekujemo nastavak rasta domaće potražnje, izvoza i investicija. Želimo da ovaj proračun dodatno ubrza gospodarski rast i strukturne reforme“ - poručio je predsjednik Vlade RH i HDZ-a predstavljajući Hrvatskom saboru Državni proračun za 2022. godinu.

Preusmjeravamo fokus s mjera očuvanja radnih mjesta & kriznog menadžmenta na stvaranje novih radnih mjesta & promicanje konkurentnosti!

Cirkus „Oporba“, po običaju, destruktivan & bezidejan

Nakon Plenkovićeva obraćanja, uslijedila je rasprava. Oporba, po običaju, destruktivna i bezidejna. I neuspješna u nastojanjima da skrene pozornost s - unatoč najvećoj globalnoj krizi u zadnjih 100 godina - ohrabrujućih ekonomskih pokazatelja koji potvrđuju ispravni smjer Hrvatske.

Predsjednik Andrej Plenković, također po običaju, deklasirao je maliciozne oporbene zastupnike. Izdvajamo tek manji dio efektnih odgovora na njihove nasrtaje i podmetačke tvrdnje:

Bernardić od Gardalanda ništa nije naučio

Davor Bernardić, bivši predsjednik SDP-a, a današnji čelnik SDP-a 2, ništa nije naučio. Činio je sve ono što ga je i dovelo do bolnog poraza od 25 razlike na parlamentarnim izborima: širio je crnilo, verglao naučene frazetine, plašio ljude i u maniri klasičnog destruktivca ignorirao pozitivne ekonomske pokazatelje. Pa je tako uslijedio i odgovor premijera:

- Zastupniče Bernardiću, zadnji put kada sam Vas vidio, prije nedavnog „aktualca“, bili ste u - Gardalandu. A mi smo tu, svaki dan. Vratite se u SDP-ov mandat i pročitajte tadašnju statistiku. Ostavili ste nam katastrofalno stanje koje ova Vlada RH iz mjeseca u mjesec popravlja. I hrvatski građani to dobro znaju. No Vi ste i dalje u - Gardalandu.

Iako s COVID potvrdom, Miro Bulj opet - u ništa!

Izgubljeni Bernardić ili politikantski, licemjerni Most, dođe na slično po destruktivnosti. Ali opet - u ništa! Jedan od mostovaca, pripadnika Milanovićeva političkog krila, toliko je daleko otišao u zloći da se „pozivao“ na „strašno poskupljenje energenata“. Iako je njihova cijena ili fiksna ili limitirana. PVRH Andrej Plenković:

- Zastupniče Miro Bulj, drago mi Vas je opet vidjeti u Hrvatskom saboru. To znači da se testirate, da uredno dobivate covid potvrdu i da je cijela Vaša vika o „slobodama“ teatar apsurda - najniža demagogija. Lažima „zavodite“ ljude, čime rušite napore zdravstvenih djelatnika i znanstvenika koji upozoravaju na činjenicu da će nam virus za koji dan, nažalost, odnijeti 11.000 života. A vi se s time poigravate ne biste li sitno profitirali! Energenti? Struja i plin za domaćinstva ni za lipu nisu poskupjela, a prije dva mjeseca ograničili smo cijene goriva. I to smo učinili prvi u EU-u, što od nas sada drugi kopiraju.

Najpokvarenija demagogija - Mostova demagogija

Na red je došao i Nikola Grmoja zvani Ivermektin, jedan od najagresivnijih i najtužnijih akrobata iz Cirkusa „Oporba“. U Grmoje su kratke noge! - poznata je izreka iz doline Neretve. Razbacivao se plitkim dosjetkama o „HDZ-ovoj šapi“ - stigao mu je zasluženi odgovor:

- Ako se smatrate medvjedom, pa imate šape, a ne ruke - to zadržite za sebe. Neopisivo je zadovoljstvo bilo iz Vlade izbaciti Most, te najnelojalnije i najpokvarenije demagoge! Razotkriveni ste bili tada, a razotkriveni ste i - sada. Podržavate prosvjede protiv testiranja i nudite narodu - što? Ivermektin. Lijek za parazite kod životinja!

Pravosuđe je neovisno - nema više one prakse iz doba SDP-a!

Floskule o „HDZ-ovu pravosuđu“ samo su jedna od poveznica između rigidne ljevice i krajnje ili lažne desnice. Hrvatsko je pravosuđe neovisno. Nema nedodirljivih, nema naloga politike, nema više premijera Milanovića koji zna za tajne izvide, nema više one prakse iz vremena SDP-a! I na takve „mantre“, koje su ovog puta došle od zastupnice Karoline Vidović Krišto, odgovorio je predsjednik Vlade i HDZ-a:

- Uvažena zastupnice, mi tako učinkovito „blokiramo“ pravosuđe da nam je predsjednik Sudskog vijeća u predmetu Fimi Media bio Ranko Marjan, zamjenik ministra pravosuđa iz Račanove, SDP-ove vlade! Toliko smo dobro „blokirali“ da je HDZ-u presuda - potvrđena. Toliko „kontroliramo“ DORH da nam pet tjedana prije izbora izleti slučaj Josipe Rimac!! Je li to ta naša „šapa“ na pravosuđu?

A A A