Vijesti
3. 12. 2021.

Koji debakl! Most & SDP uspjeli skupiti bijedna 43 glasa za razrješenje Zlate Hrvoj-Šipek! 31 ruku manje nego što ih oporba broji!

Mostovi licemjeri, sljubljeni s Grbinom i Milanovićem kao prtljaga s putnikom, kao klauni s cirkusom, tek neznatno su bolje prošli na glasovanju o Izvješću glavne državne odvjetnice. Prikupili su 49 ruku „protiv“, 25 manje nego što ih oporba ima u Hrvatskom saboru. Koje li blamaže za SDP i „Ivermektina“ Grmoju! Bačić: „Ako im smeta rekordni gospodarski rast & borba protiv virusa od kojeg je, nažalost, umrlo više od 11.000 naših građana, očekivano je da im smeta i neovisno pravosuđe“. Ćelić: „Most je postao 'sekta kvekera', osobenjaka koji se protive svakom autoritetu, svemu i svačemu, i cijepljenju i COVID potvrdama i testiranju, i tome što sviće dan ili pada kiša“.

Tresla se brda, rodio se - Nikola Grmoja! Hoće li navedeni Mostov gigant teških riječi i nervoze, a liliputanac djela i uspjeha, sad optužiti više od trećine svojih oporbenih kolega za „udruženi zločinački pothvat“ samo zato jer su s prezirom odbacili njegova maliciozna, agresivna lupetanja?! 

Raspao se Cirkus "Oporba", završio je otužni show

BAČIĆ: Oporba k'o oporba, smeta joj čak i povećanje zaposlenosti & plaća

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić „hladnokrvno“ je konstatirao da „i nije neka novost to što se oporba ne slaže s HDZ-om i većinom hrvatskih građana“:

- Ako im smeta rekordni gospodarski rast, najveći u Europskoj uniji, ako im smeta povećanje i zaposlenosti i plaća, ako im smeta borba protiv COVID-a od kojeg je, nažalost, preminulo više od 11.000 naših sugrađana, ako im smeta to što je zahvaljujući mjerama naše Vlade RH očuvano 700.000 radnih mjesta, očekivano je da im smeta i neovisnost hrvatskog pravosuđa.

Ne vjerujte lažnim prorocima koji se bešćutno poigravaju s tuđim životima!

Grbin po uzoru na Grmoju. Ili Milanovića

Na upit novinara, komentirao je vulgarnu izjavu predsjednika SDP-a da „vladajući štite vlastitu guzicu“:

- To što je izrekao Peđa Grbin nakaradno je i tužno, to dovoljno govori o njemu. Samo maliciozni oporbeni patuljci mogu tvrditi da HDZ drži „šapu na sudbenoj vlasti”. Da ni na koji način ne utječemo niti želimo utjecati na rad DORH-a svjedoči niz predmeta, od uhićenja Josipe Rimac 30 dana prije parlamentarnih izbora do presude Vrhovnog suda u slučaju Fimi media.

SDP-ovci su se navikli da vladaju pravosuđem 

Nama u HDZ-u stalo je da je pravosuđe neovisno i samostalno, žao nam je što to SDP ne može prihvatiti jer su se navikli na drukčije ponašanje u vrijeme njihove Vlade - zaključio je Bačić.

Pravosuđe je neovisno - nema nedodirljivih. Nema utjecanja, nema naloga politike, nema više one prakse iz vremena SDP-a!

Dodajmo da je parlamentarna većina, predvođena našom strankom, još jednom iskazala svoju čvrstoću, ozbiljnost i odgovornost: 77 zastupnika dalo je glas ZA Izvješće glavne državne odvjetnice za 2020. godinu.

ĆELIĆ: Most je postao “sekta kvekera”!

Naš saborski zastupnik dr. sc. Ivan Ćelić ocijenio je da je Most postao “sekta kvekera” - osobenjaka koji se protive svakom autoritetu, svemu i svačemu, „i COVID potvrdama i cijepljenju i testiranju, i tome što sviće dan ili pada kiša“:

- Nitko nije mogao očekivati da će pojedini lokalni čelnici, a nažalost i predsjednik države Milanović, u modernoj Hrvatskoj otvoreno pozivati na kršenje zakona i građanski neposluh te proglašavati zdravstveno-zaštitne mjere „fašizmom”, a Austriju „fašističkom državom“. Da je itko prije godinu dana tvrdio da će pribjeći baš toliko prizemnom populizmu, odgovorili biste da je to - nezamislivo! 

Ni za jednog licemjera & politikanta koji se poigrava tuđim životima neće biti „popusta“!

Stoga će se izmjenama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti novčano kažnjavati odgovorne osobe koje u javnopravnim tijelima krše zakone vlastite zemlje - podcrtao je Ćelić.

A A A