Vijesti
5. 12. 2021.

Nije lako biti Grmoja, biti toliko frustriran pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi HDZ-u!

U najnovijoj nebulozi Nikole “Ivermektina” jednostavno nema ni slovca - istine. Kako kaže izreka iz doline Neretve: U Grmoje su kratke noge! Žao nam ga je. Dosad je bio komičan u opsjednutosti vlastitim egom i mržnjom prema stranci koja ga i u rodnom Metkoviću iz izbora u izbore uvjerljivo pobjeđuje, a sad je s postao - ridikulozan. Damir Habijan: „Mostovci su politikantski profiteri na ugrozi zdravlja i tuđih života. Radi ponešto jeftinih poena žele onemogućiti borbu protiv COVID-a, od kojeg je, nažalost, već preminulo više od 11.000 naših sugrađana. Smiju se u lice žrtvama! No Grmoja je sramota čak i za Most, tu nakupinu demagoga i licemjera“.

Nikola “Ivermektin” Grmoja - u svojoj već svima dobro znanoj zloći i frustriranosti - ponovno sipa bezočne laži o HDZ-u, stranci koja je dobila te koja i dalje dobiva većinsko povjerenje hrvatskog naroda.

U njegovoj najnovijoj nebulozi o „prijetnjama otkazima iz Središnjice HDZ-a“ jednostavno nema ni slovca - istine. No što smo drugo od njega i mogli očekivati.

Gigant laži i uvreda, a liliputanac postignuća

Mostov mitraljezac s ćorcima - gigant teških riječi, laži i uvreda, a liliputanac postignuća - i dosad je bio komičan u nezasitnoj potrebi da se ovako infantilno pravi važan: svaku svoju izjavu, ma koliko besmislena bila, proglašavao je “prekretnicom”, “presudnim trenutkom”, a svaki svoj populistički manevar, ma koliko bio jadan, “veličanstvenom pobjedom”. I tako nekoliko puta dnevno.

Koji debakl! Most & SDP uspjeli skupiti bijedna 43 glasa za razrješenje Zlate Hrvoj-Šipek! 31 ruku manje nego što ih oporba broji!

Bio je komičan u svojoj opsjednutosti vlastitim egom te mržnjom prema stranci koja ga i u rodnom mu Metkoviću iz izbora u izbore uvjerljivo pobjeđuje, a sad je s novom laži postao - ridikulozan.

Grmoja će i dalje mrziti sve koji mu se ne dive

Žao nam ga je. Nije lako biti Grmoja, biti toliko iskompleksiran i opterećen samim sobom, pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi HDZ-u. Na njegovu tugu, ni sad neće uspjeti. Kako kaže izreka iz doline Neretve - U Grmoje su kratke noge!

CROBAROMETAR: HDZ i dalje premoćno, uvjerljivo prvi. Imamo daleko veći rejting nego SDP i „NE Možemo“ skupa!

Ali, ne brinite, Grmoja će i dalje mrziti i vrijeđati sve koji se ne dive njemu i njegovoj licemjernoj sekti koja se radi politikantskog profita poigrava s tuđim životima.

HABIJAN: Smiju se u lice žrtvama!

I saborski zastupnik Damir Habijan reagirao je na novu provalu Mostova mitraljesca s ćorcima:

- Mostovci su politikantski profiteri na ugrozi zdravlja i tuđih života. Cilj im je radi ponešto jeftinih političkih poena onemogućiti hrvatsku državu da se dalje bori protiv COVID-a, od kojeg je dosad, nažalost, preminulo više od 11.000 naših sugrađana. U svom niskom populizmu na prosvjedima se smiju u lice žrtvama opake bolesti te svim liječnicima i zdravstvenim djelatnicima koji svakodnevno ulažu nadljudske napore spašavajući živote oboljelih građana.

Ne vjerujte lažnim prorocima koji se bešćutno poigravaju s tuđim životima!

Umjesto jednostavnog testiranja, ljudima nude ivermektin, lijek protiv parazita za životinje - dodao je Habijan:

- Traže da se i o najmanjoj zdravstveno-zaštitnoj mjeri odlučuje dvotrećinskom većinom u Hrvatskom saboru, što bi potpuno blokiralo državu i borbu protiv pandemije. A bezočne laži Nikole Grmoje, tog „giganta“ kleveta, više i ne treba komentirati. On je sramota čak i za Most, tu nakupinu demagoga i licemjera.

Nažalost, broj umrlih premašio je 11.000 - Covid potvrdama spriječeno je širenje zaraze na još 36.000 naših sugrađana

A A A