Vijesti
21. 12. 2021.

Milanović & MOST iz istog su gnijezda. Njih uopće nije briga za „slobode“ - destrukcija im je jedini cilj!

I današnja odluka Ustavnog suda da su COVID potvrde legalne i nediskriminatorne samo potvrđuje ono što svakodnevno ističemo - da borbu protiv virusa vodimo u skladu sa zakonom. Iako se odluka ne odnosi na referendumsku „inicijativu“, ponovit ću da se radi o frustriranim politikantima koji žele pokazati da postoje. Jedan je antimasker, drugi antivakser, no žive u simbiozi. MOST-ovci su samo prepisali ono što odavno problematizira njihov lider Milanović. Dok mi vodimo odgovornu politiku, dok smo sve moguće krize iznijeli na svojim plećima, oni zapinju noge i bacaju kore od banane.

Nakon sastanka Vlade RH sa županima te predstavnicima Udruge gradova i Hrvatske zajednice općina, predsjednik Andrej Plenković iz Bjelovara je, na upit novinara, komentirao nove izljeve mržnje i laži Zorana „Karijesa“ Milanovića i njegovih posrnulih pionira iz antitesterskog MOST-a.

Sa županima i (grado)načelnicima o demografiji i mjerama za mlade, gospodarskom rastu, projektima iz NPOO-a & prometnoj infrastrukturi

Donosimo ključne poruke:

Borba protiv virusa u skladu s Ustavom i zakonom

I današnja odluka Ustavnog suda da su COVID potvrde legalne, legitimne, nediskriminatorne i razmjerne ugrozi kojoj smo izloženi samo potvrđuje ono što svakodnevno ističemo - da borbu protiv pandemije vodimo u skladu s Ustavom i zakonom, temeljem ovlasti koju je Hrvatski sabor dao Vladi, a Vlada potom dala Nacionalnom stožeru civilne zaštite. Vodimo se isključivo zaštitom zdravlja i života hrvatskih građana.

Antimasker & antivakser u simbiozi

Iako se ova odluka Ustavnog suda ne odnosi na referendumsku „inicijativu“, mogu ponoviti da se radi o politikantstvu frustriranih aktera koji žele pokazati da postoje. Jedan je antimasker, drugi antivakser, no žive u simbiozi. Čudo je tih „Vidovitih Milana“!

Most je i dosad bio dno, a sad je - dno dna! Raspudić? Anacionalni ljevičar & pobornik „građanske BiH“ koji glumi suverenista

Njih uopće nije briga za „slobode“, a još manje za zdravlje građana, destrukcija i samopromocija jedini su ciljevi te perfidne, zle „inicijative“.

Bešćutni licemjeri

Poigrali su se s ljudima, uvjerili ih da sudjeluju u nečemu „važnom“, nagovorili volontere da stoje danima po cesti i skupljaju potpise, ali je činjenica da njihova „inicijativa“ - u pitanju o izmjeni Ustava - ama ništa neće promijeniti, čak i da se održi i prođe referendum, u načinu odlučivanja o protuepidemijskim mjerama.

I to tako diletantski sročeno referendumsko pitanje potvrda je da iza „inicijative“ stoje neke sasvim druge namjere.

MOST-ovi paraziti samo „prepisuju“ Milanovića

Most nas pritom unaprijed, skupa s Milanovićem koji tvrdi da je korona „karijes“, optužuje da ćemo „ukrasti potpise“. Maske su im pale, COVID ih je razotkrio, sve to dolazi iz istog gnijezda; MOST-ovi paraziti samo su prepisali ono što još otprije godinu i pol dana Milanović pokušava problematizirati.

Hrvatski sabor ZA ljudske živote i zdravlje! MOST-ova anticivilizacijska sekta teško se osramotila!

Zapinjanje noge & bacanje kora od banane

Dok mi vodimo odgovornu politiku, radimo konstruktivno, borimo se za zdravlje i gospodarski rast - koji će biti jedan od tri najsnažnija u Europskoj uniji! - dok smo mi osigurali novac za radna mjesta i organizirali sjajnu turističku sezonu, dok smo sve moguće krize iznijeli na svojim plećima, oni se bave zapinjanjem noge, bacanjem kora od banane.

HDZ je nositelj & jamac političke stabilnosti - bez koje ne bi bilo ni ekonomskih ni vanjskopolitičkih postignuća Vlade RH!

Štetočina s Pantovčaka

Prvi put je predsjednik RH, umjesto da bar nastoji predstavljati sve građane, otvoreno preuzeo ulogu lidera oporbe. Prvi put imamo predsjednika koji radi isključivo u funkciji oporbe, a ne u funkciji skladnog i jedinstvenog funkcioniranja sastavnica vlasti. Valjda nije dobro „ulovio“ što je njegova ustavna zadaća.

A pritom svojim vrijeđanjem koga god stigne Milanović nanosi Hrvatskoj i veliku vanjskopolitičku štetu!

Milanovićevo štetočinstvo već je poprimilo međunarodne razmjere. Svađa se sa svima, s Mađarskom, Austrijom, BiH… to je štetočinska politika

A A A