Vijesti
19. 1. 2022.

MOST LICEMJERJA: Mudro šute kad se Milanović grli s Dodikom & kad njihov zdravstveni stručnjak podržava COVID potvrde!

(VIDEO) AKTUALAC (2). PVRH Andrej Plenković: Zamislite MOST-u Vladu u kojoj bi Bulj vikao „Dolje diktatura!“, dok bi dr. Bekavac pozivao na cijepljenje i isticao da su potvrde dokazano učinkovite * Gđo Selak Raspudić, kao glavna Milanovićeva ljubiteljica, jeste li raskinuli zbog njegovih „inicijativa“? Tražio je da Vučić vodi pregovore o izbornoj reformi u BiH - ključnoj za naše Hrvate. * Gđo Benčić, da! Da, zadnjih godinu dana sustavno se nastoji destabilizirati institucije, stvoriti ozračje da baš ništa ne valja u Hrvatskoj. I Vi tome dajete doprinos.

I u nastavku aktualnog prijepodneva u Hrvatskom saboru predsjednik Vlade RH i HDZ-a efektnim je ironičnim kontrama i snagom argumenata „brisao pod“ s malicioznim, ali nedoraslim oporbenim zastupnicima.

DP se sam isključio iz partnerstva u ovoj Vladi, a SDP-ov je domet pokušati blokirati LNG - projekt koji nam osigurava energetsku autonomiju!

U ovom članku donosimo ključne naglaske iz odgovora Andreja Plenkovića na zastupnička pitanja Marije „Izbacite me van!“ Selak Raspudić (Most), Mire „Doktora“ Bulja (Most također) i Sandre „Perspektivne“ Benčić (NE možemo & NE znamo).

LJUBAV KOJA ZABORAVA NEMA

Uvažena zastupnice Selak Raspudić, kao glavna ljubiteljica Zorana Milanovića mudro šutite kad se on grli i bratimi s Miloradom Dodikom. Ili kada traži da Aleksandar Vučić vodi pregovore o izbornoj reformi u BiH - ključnoj za položaj hrvatskog naroda.

Ništa. Zero. Muk

Most proglašava parlamentarnu većinu „hrvatsko-srpskom koalicijom“, no kad je u pitanju vaš miljenik - gromoglasna tišina!?! Ništa. Zero. I tako već godinu i pol. Jeste li raskinuli ljubav s Milanovićem zbog njegovih „inicijativa“? Niste. Kada mjerila budu ista, onda grakćite.

Dok neki ruše mostove & stigmatiziraju međunarodnu zajednicu, ja kroz dijalog tražim saveznike kako bismo pomogli Hrvatima u BiH

ZAMISLITE NEZAMISLIVO

Poštovani g. Bulj, zamislite Vladu u kojoj bi bio Most! U kojoj bi voditelj vašeg Savjeta za zdravstvo liječnik Ivan Bekavac poručivao „Ljudi, molim vas, cijepite se!“ i isticao da su COVID potvrde „dokazano učinkovite“, dok biste Vi, valjda kao ministar unutarnjih poslova, vikali: „Dolje s potvrdama, dolje s diktaturom! Nemojte se cijepiti!“.

Udruženi s krajnjom ljevicom diljem zemlje

To bi bila baš konzistentna politika, pri čemu nisam uračunao i „kreativnost“ vaših partnera s krajnje ljevice s kojima se udružujete diljem Hrvatske dok svima dijelite lekcije o domoljublju i kršćanstvu. To ljudi moraju znati, pogotovo što i sami mostovci za svoje ideje i postupke međusobno šapuću - „Falili smo“. Mogao bih preporučiti Davoru Božinoviću da Vas kao antivaksera kooptira u Stožer.

Ako politikantskim profiterima nije stalo do ljudskih života & zdravlja sugrađana, neka misle makar na turizam!

NARATIV DA BAŠ NIŠTA NE VRIJEDI

Gospođo Benčić, da! Da, sustavno se u zadnjih godinu dana nastoje destabilizirati institucije, i to taktikom „parizera“ - kako voli reći Vaša draga suradnica Selak Raspudić. Želi se stvoriti ozračje da baš ništa ne vrijedi u našoj zemlji, čemu i Vi dajete doprinos narativom da „u Hrvatskoj nema nikakve perspektive“.

Suočeni smo s unutarnjim i vanjskim pokušajima demontaže naše države. No neće spriječiti ulazak u Schengen, uvođenje eura & uspjeh turističke sezone!

Dobro je da prati Plenkovićeve istupe

Svih ovih godina uspješno se suočavamo s nizom izazova koji nemaju nikakve veze s našom Vladom: brodogradilišta, COVID i očuvanje radnih mjesta, Agrokor, globalna gospodarska kriza... Jesmo li i za to „krivi"? Naš je cilj raditi za sve građane, ne za „naše“ i „vaše“.

A je li „otkriće“ 20 godina stare priče o HNB-u povezano s činjenicom da smo pred ostvarenjem strateškog cilja o ulasku u europodručje, to prepuštam svima da sami procijene. I još nešto: nikad nisam rekao da je HRT državna institucija, već da je institucija, no dobro je da pratite moje istupe.

Nisu nas uspjeli spriječiti da izgradimo LNG terminal, očuvamo radna mjesta & pripremimo sjajnu turističku sezonu! Ni ubuduće nećemo pokleknuti pred njima!

A A A