Vijesti
26. 1. 2022.

CROBAROMETAR: HDZ raste - potop Mosta! Znatno, znatno smo jači nego čitava ljevica skupa!

Prema istraživanju Nove TV, našoj je stranci u mjesec dana porasla popularnost za 0.7% - s 29.7 na 30.4%. Sekta Milanovićevih mališana potonula je pak za 1.8% - s 10.6 iz prosinca prošle godine na sadašnjih 8.8%! SDP je na 13.5%, „NE Možemo“ na 9.4%, a DP na 6.0%. HDZ je uvjerljivo, stabilno, suvereno najjači, a oporba - slabašna.

„HDZ je i dalje prvi izbor građana i to više nije vijest“ - komentar je to Nove TV.

Siječanj završavamo s 30.4% potpore hrvatskih građana. Unatoč bjesomučnim nasrtajima udružene oporbe svih boja i zastava, u mjesec dana porasla nam je popularnost za 0.7%. Potkraj prosinca 2021. godine, naime, bili smo na 29.7%.

Godinu završavamo s još uvjerljivijom prednošću - za 7.8% imamo veći rejting nego SDP & „NE Možemo“ skupa!

Gargamel & komesarka

Daleko, daleko ispod nas sve ostale su političke opcije. SDP je na 13.5%. Malicioznu družinu Gargamela Peđe Grbina i komesarke Mirele Ahmetović „šišamo“ za impresivnih 16.9%.

Povećali smo u mjesec dana prednost nad SDP-om za „slatka“ 0.3%.

Ahmetović, Bernardić & Grmoja - uspješna suradnja troje opskurnih diletanata & dokazanih štetočina

Premoćni spram cijele ljevice

Platforma „NE Možemo & NE Znamo“ sada je na 9.4%, ali je to - kako kažu na Novoj TV - „daleko od potpore sredinom prošle godine“.

Imamo znatno, znatno veći rejting nego SDP i Tomaševićeva čudnovata ekipa skupa: „bježimo“ im za 7.5 postotnih bodova.

Nisu nas uspjeli spriječiti da izgradimo LNG terminal, očuvamo radna mjesta & pripremimo sjajnu turističku sezonu! Ni ubuduće nećemo pokleknuti pred njima!

Posrnuće MOST-a

MOST je gubitnik mjeseca. Milanovićevi antivakserski i antitesterski pioniri potonuli su za 1.8% - s 10.6 iz prosinca prošle godine na sadašnjih 8.8%!

MOST LICEMJERJA: Mudro šute kad se Milanović grli s Dodikom & kad njihov zdravstveni stručnjak podržava COVID potvrde!

Povećali smo prednost nad Živim Mostom s prosinačkih 19.1 na siječanjskih 21.6%. Za 2.5 postotna boda. Ali, ne brinite, Nikola „Ivermektin“ Grmoja proglasit će i jubilarni 769. put svoju „veličanstvenu, prekretničku pobjedu“. 

Gigant na giganta

Domovinski pokret, sa 6.0%, i dalje se mota oko izbornog praga. Zanimljivo će u nadolazećem razdoblju biti pratiti tu gigantomahiju na (lažnoj) desnici.

DP se sam isključio iz partnerstva u ovoj Vladi, a SDP-ov je domet pokušati blokirati LNG - projekt koji nam osigurava energetsku autonomiju!

Prag zvani čežnja

Ostale stranke duboko su ispod praga zvanog čežnja: CENTAR (2.3%), IDS (1.8), Fokus (1.6), HSU i Radnička fronta (po 1.2), HNS (1.0)... 

Sve ostale opcije ispod su magične granice od 1 posto i skupa imaju 6.1%.

Glasni bez glasova

Gđi Anki Mrak Taritaš ne pomaže ni to što svakodnevno bombardira javnost s najmanje tri priopćenja. GLAS bez glasova nestao je s političke - mape.

Smanjuje se broj neodlučnih

Neodlučnih je birača 16.8%.

I dalje veliki postotak, ali treći mjesec zaredom u padu.

Napomena:

Istraživanje je provela agencija IPSOS od 1. do 19. u mjesecu na 991 građaninu metodom osobnog razgovora. Maksimalna pogreška uzorka je +/- 3.3% te +/- 3.6% za stranke.

A A A