Vijesti
29. 1. 2022.

Kako naš mandat bude protjecao, oporba će iz nemoći, zlobe & jala biti sve agresivnija & lažljivija!

Andrej Plenković na Izbornom saboru Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“: Nakon dosadašnjih postignuća - od većih plaća i zaposlenosti do gospodarskog rasta - slijede novi uspjesi: turistička sezona, Pelješki most, Schengen, eurozona, ubrzana obnova, daljnji rast BDP-a… I prije kraja mandata mogli bismo ispuniti obećanje o prosječnoj plaći od 1.000 eura! I što će oporbi preostati nego nas na sve moguće načine pokušati opstruirati. Ali, neće uspjeti! Mario Kapulica: Čiji je agent Milanović? Pa on želi uvući RH u sukob s EU-om i NATO-om! Tomislav Sokol: Kako bi nanio štetu HDZ-u, Milanović je spreman ugroziti nacionalne interese. Ili je opsjednut s nama ili se radi o opasnoj agendi!

U svom obraćanju na Izbornom saboru naših „Katarina“, predsjednik HDZ-a i Vlade RH je istaknuo da je oporba frustrirana jer smo i u 6. godini mandata naše Vlade - i to unatoč njihovim udruženim i stalnim nasrtajima te kampanjama laži - premoćno najjača stranka u Hrvatskoj:

- Frustrirana jer imamo čvrsti, suvereni rejting od 30% - koji je gotovo veći nego što ga skupa imaju SDP, Možemo & Most! Frustrirana je jer imamo 15 od 20 župana, 16 od 16 ministara, oko 50% svih (grado)načelnika…

CROBAROMETAR: HDZ raste - potop Mosta! Znatno, znatno smo jači nego čitava ljevica skupa!

Dok drugi ruše, mi radimo!

Andrej Plenković je upozorio, međutim, da će oporba - kako vrijeme bude odmicalo - biti još agresivnija i još lažljivija:

- A znate zašto? Zato što uz dosadašnja naša nedvojbena postignuća - kao što su povećanje plaća i rekordna europska sredstva, očuvanje radnih mjesta i veća zaposlenost, munjeviti rast BDP-a i najviši kreditni rejting u povijesti zemlje - uskoro slijede novi uspjesi.

Dok drugi ili ruše ili dangube, mi radimo! I Bradley, i povećanje plaća i zaposlenosti, i dvoznamenkasti rast BDP-a!

Mnoge mjere tek trebaju donijeti svoje rezultate

Među buduća (skorašnja) postignuća izdvojio je puštanje u promet Pelješkog mosta, još jednu odličnu turističku sezonu, ulazak u Schengen i europodručje, ubrzanu obnovu, nastavak rasta i plaća i nacionalne ekonomije…

- Ako zadržimo ovakve pozitivne trendove, i prije kraja ovog 4-godišnjeg mandata ispunit ćemo obećanje o prosječnoj plaći od 1.000 eura! Vrijedi napomenuti i da će mnoge razvojne mjere koje smo prije pokrenuli tek u nadolazećem razdoblju donijeti konkretne, opipljive rezultate.

Hrvatska ostvaruje dva strateška cilja dublje integracije - ulazak u europodručje i Schengen!

Oporba neće uspjeti!

I što će oporbi drugo i preostati nego nas na sve moguće načine pokušati opstruirati, srušiti - zaključio je predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković:

- Ali, neće uspjeti! Kao što nas nisu uspjeli spriječiti da izgradimo LNG terminal, da očuvamo radna mjesta, da za Hrvatsku i Hrvatsku vojsku sklopimo daleko bolji aranžman o borbenim vozilima Bradley! Nećemo ustuknuti!

O ŠTETOČINI MILANOVIĆU

Tijekom Izbornog sabora Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“, pred novinare su stali naš saborski zastupnik i predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a Mario Kapulica te zastupnik u Europskom parlamentu doc. dr. sc. Tomislav Sokol.

Izdvajamo njihovu reakciju na novi štetočinski ispad Karijesa s Pantovčaka.

KAPULICA: Čiji je agent Milanović?  

Čiji je agent Zoran Milanović? Pa on pokušava uvući Hrvatsku u konfrontaciju s cijelom Europskom unijom & Sjeveroatlantskim savezom, s našim partnerima i saveznicima! Svojim ispadima kontinuirano nanosi štetu Hrvatskoj, talačka situacija u kojoj drži našu zemlju nipošto se ne može svoditi na njegov način komunikacije ili „stil“ - kako to neki nastoje relativizirati.

Slušajući štetočinu Milanovića, pomislio sam da traži sankcije za Ukrajinu!

SOKOL: Ili je opsjednut s nama ili se radi o opasnoj agendi!

Milanović je jednostavno izmislio pitanje „odlaska hrvatskih vojnika u Ukrajinu“. Spreman je ugroziti hrvatske nacionalne interese samo kako bi nanio štetu našoj Vladi i HDZ-u. Ili je opsjednut s nama ili se radi o opasnoj agendi!

Dok Milanović nanosi međunarodnu štetu Hrvatskoj, mi za manje novca nabavljamo više Bradleyja!

A A A