Vijesti
5. 2. 2022.

Vrhovni lažljivac, a ne samo Štetočina s Pantovčaka! Titov gardist & „savesni drug“, a ne samo Komšićev fan!

Štetočina s Pantovčaka opet se pjeni. Grči mu se lice, dimi mu iz nosa. Vrijeđa koga god stigne i prijeti svijetu i planetu. Ništa nova. Nakon što je izvrijeđao „fašističku“ Austriju, Francusku, SAD, Ukrajinu, EU, BiH, Mađarsku, NATO, Ujedinjeno Kraljevstvo… na red je došla i Europska pučka stranka (EPP). Pritom Milanović - nastojeći nauditi Vladi RH i vrijeđajući svakog tko mu se ne divi - i besramno laže! Dok drugima podmeće, laže o svome revnome partijskom angažmanu, laže o korištenju državnih stanova u svome premijerskom mandatu.

MORAMO STALNO „PEGLATI“ ŠTETU KOJU NANOSI HRVATSKOJ

Mineru koji bi volio posvađati Hrvatsku sa Zapadom na meti je ovog petka opet bio i ministar vanjskih i europskih poslova RH Gordan Grlić Radman.

Milanović je - štetočina! A i toliko je vulgaran da bi na TV-u trebalo stajati upozorenje "nije za djecu ispod 12 godina“

Budući da Milanovića najviše boli istina, ponovit ćemo što je o njemu u četvrtak konstatirao šef hrvatske diplomacije:

- Umjesto da gradi mostove, Milanović ih ruši kao kakav partizanski miner. Vlada RH stalno mora 'peglati' štetu koju nanosi Hrvatskoj. A to nije nimalo lako. I što se tiče položaja hrvatskog naroda u BiH Milanović bi se trebao sakriti u mišju rupu. Gorljivo je podržavao Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike. I sada se mi trudimo popraviti sve što je on sam zakuhao.

Za čije interese Milanović i njegov ljevičarski potrčko Raspudić priželjkuju sukob Hrvatske sa SAD-om, EU-om i NATO-om & propast pregovora u BiH?

BEZ POGOVORA IZVRŠAVA PARTIJSKE ZADATKE

Kukavički optužujući pokojnog oca ministra Grlića Radman, Milanović je ustvrdio i da “nitko njegov nije bio u Partiji '89. i '90. godine”. Propustio je pritom pohvaliti se da je dok je služio u Titovoj gardi u Beogradu na vlastiti zahtjev ušao u Partiju.

„Poverene zadatke izvršava bez pogovora i savesno. Njegova želja, a ujedno i želja svih nas da drug Milanović Zoran bude primljen u SKJ jednoglasno je podržana“ - piše, među ostalim, u Odluci o prijemu u Savez komunista Jugoslavije.

Milanović je besramni, vrhovni lažljivac - očito su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu!

Bio je u Titovoj gardi i Partiji, pa u državnoj administraciji za vrijeme dr. Franje Tuđmana, pa u SDP-u s kojim se gorljivo borio za Željka Komšića… Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima!

NOVA TV: NOVI DOKAZ DA JE VRHOVNI LAŽLJIVAC!

Nakon što je Milanović i u petak, bez ikakvih argumenata, predvodio harangu na Zvonimira Frku-Petešića koji zakonito koristi državni stan dok je na dužnosti predstojnika Ureda PVRH, navečer smo gledajući Dnevnik Nove TV doznali i sljedeće: Najmanje jedan dužnosnik iz njegove Vlade RH (2012.-2015.) koristio je državni stan iako je imao višegodišnje prebivalište u Zagrebu.

A Milanović je u svojoj novoj tiradi mržnje i vulgarnosti bio zapjenjeno ustvrdio: “Nitko tko je iz Zagreba ne koristi državni stan, nađite mi takvog!”.

Da ironija za Milanovića bude veća, radi se o pomoćniku Orsata Miljenića, tadašnjeg ministra pravosuđa - sadašnjeg predstojnika Ureda predsjednika Republike!

Nakon što je svjesno prešutio svoje članstvo u SKJ, u koji je na vlastiti zahtjev ušao kao Titov gardist i „savesni drug koji bez pogovora izvršava zadatke“, Milanović je, dakle, uhvaćen u još jednoj laži.

Da, vrhovni lažljivac!

A A A