Vijesti
6. 2. 2022.

CRO Demoskop: HDZ u premoćnom, uvjerljivom vodstvu. MOST - gubitnik mjeseca

Unatoč bjesomučnoj oporbenoj harangi, rejting nam je čak i porastao. Prema istraživanju RTL-a, Milanovićevi su mališani od siječnja izgubili 1.3%. Sličan su potop nedavno doživjeli i u Crobarometru Nove TV. „NE Možemo“ je u padu 4. mjesec zaredom, a Domovinski pokret tavori ispod izbornog praga.

HDZ (s 26.2%) suvereno vodi. „To već dugo nije vijest“ - komentiraju na RTL-u.

Rejting nam i (blago) raste usprkos agresivnoj difamacijskoj kampanji udružene oporbe svih boja i zastava, oporbe koja je toliko jadna i jalova da joj se čak i vrhovni lažljivac Milanović može postavljati kao vođa.

Vrhovni lažljivac, a ne samo Štetočina s Pantovčaka! Titov gardist & „savesni drug“, a ne samo Komšićev fan!

MOST-ovo potonuće

Prema istraživanju koje je za RTL provela agencija Promocija plus, čudnovata družina Milanovićevih mališana i mališanki po imenu MOST apsolutni je gubitnik mjeseca. Izgubili su u mjesec dana 1.3 postotna boda (u siječnju su bili na 12.4%).

Za čije interese Milanović i njegov ljevičarski potrčko Raspudić priželjkuju sukob Hrvatske sa SAD-om, EU-om i NATO-om & propast pregovora u BiH?

Kao što se sjećate, MOST je potonuo i prema nedavnom Crobarometru Nove TV. „Balon referendumskog poguranca očito se ispuhao“ - ocjenjuje RTL-ova Damira Gregoret.

CROBAROMETAR: HDZ raste - potop Mosta! Znatno, znatno smo jači nego čitava ljevica skupa!

Platforma ili partija, pitanje je sad

„NE Možemo & NE Znamo“ u padu je već 4. mjesec zaredom, a dio njihovih razočaranih glasača postupno se, čini se, vraća SDP-u.

Dođe vam na isto. Nije šija, nego vrat; nije platforma, nego partija; nisu Tomaševićevi “dokazani eksperti”, nego kadrovi od povjerenja Hajdaša Dončića; nije brisanje murala o Vukovaru, nego povratak maršala Tita; nije Korlaet, nego Klisović.

Prag - domovinska čežnja

Domovinski pokret i s Ivanom Penavom tavori ispod izbornog praga.

Ili se mota oko njega, svejedno.

Glasni bez glasova

Ostale političke opcije daleko su, daleko ispod praga, na oko jedan posto ili ispod te „magične granice“: FOKUS (1.5%), CENTAR obiteljskog političkog gospodarstva Puljak (1.3), HSS (1.2), IDS (1.0)…

Neodlučnih je građana gotovo 16 posto.

NAPOMENA:

Istraživanje je za RTL provela agencija Promocija Plus od 1. do 3. veljače 2022. na uzorku od 1.300 ispitanika. Standardna greška uzorka je +/- 2.7 posto uz razinu pouzdanosti od 95 posto.

A A A