Vijesti
14. 2. 2022.

Anita Živković - nova načelnica Rogoznice

Iskrene čestitke Općinskoj organizaciji HDZ-a Rogoznice i našoj Aniti - koja je trijumfirala u 1. krugu prijevremenih lokalnih izbora! Velika je to pobjeda i nje osobno i naše stranke, ne samo u Šibensko-kninskoj županiji! Uspjeh je to veći ako znamo da se natjecalo čak 6-ero kandidata.

Nezavisna kandidatkinja s potporom HDZ-a Anita Živković uvjerljivo je pobijedila s 50.6% (582 glasa) u 1. krugu izbora za općinsku načelnicu.

Slijede daleko, daleko ispod nje Ljubo Županović Lebo, kandidat NL „Naše misto“ uz podršku Stipe Petrine (171 glas), SDP-ov Duje Živković (167), nezavisni Joško Živković (85), kandidatkinja Mosta i DP-a Ivana Lovrić (81) te nezavisni Marko Vidović (42).

U sinergiji s Vladom RH

Birači su prepoznali kvalitetu i program koji jamče da će se Općina Rogoznica - u sinergiji s našom Vladom RH - i dalje infrastrukturno i gospodarski razvijati. Novoj načelnici Aniti Živković i njezinom pobjedničkom timu želimo puno uspjeha u radu!

Butković, Malenica i Burić posjetili Rogoznicu i dali punu potporu kandidatkinji HDZ-a Aniti Živković

„Znam da me čeka težak posao, no ja sam spremna!“

Još pobjedničke noći s nedjelje na ponedjeljak naša je Anita najavila da odmah kreće u realizaciju svoga ambicioznog programa:

- Znam da me čeka težak posao, no ja sam spremna! Odmah ću se uhvatiti gorućih problema u našoj Rogoznici. Za sve njih sam, u suradnji sa svojim timom i HDZ-ovom „vertikalom“, ponudila rješenja u izbornom programu: voda za sva naša naselja, sportska dvorana za našu djecu, Aglomeracija Rogoznica za koju su projekti gotovi, a izdana je građevinska dozvola, nerazvrstane ceste i javna rasvjeta…

„Dat ću sve od sebe!“

„Dat ću sve od sebe! Naravno da sam zadovoljna, u 1. krugu sam pobijedila među čak šestero kandidata. Povjerenje koje sam dobila velika je čast, ali i obveza da ispunim sve što sam i obećala!“ - naglasila je nova načelnica.

O programu Anite Živković više u donjem članku:

Anita Živković, nezavisna kandidatkinja s liste HDZ-a: Svoje znanje i iskustvo dat ću za daljnji razvoj naše prekrasne općine

A A A