Vijesti
17. 2. 2022.

Hoće li Milanović sada reći da je Grbin banda, da je Bauk banda, da je SDP banda?!?

(VIDEO) Andrej Plenković: Gdje su sad SDP-ove „moralne vertikale“?! Uzimaju naknade, a žive sa suprugama i djecom u Zagrebu. Zato je Bauk i mogao uštedjeti toliko para… Da su iz HDZ-a, bili bi - rastrgani! * A vidi onog Ivoševića, koji prijeti novinarima ispijanjem krvi. Njega bi oporbeni licemjeri poslali na rehabilitaciju, da „popravlja komunikacijske vještine“. Dosta je tih dvostrukih mjerila! * Na dan kad donosimo paket od 4.8 milijardi kako bismo zaštitili građane, MOST na temelju neprovjerenih tvrdnji dolazi s „inicijativom“ o opozivu!?! Da na trepavicama stoje, neće proći! Nastavit ćemo pobjeđivati te demagoge i raditi svoj posao!

Nakon što je predstavio cjeloviti paket mjera za sprječavanje udara na standard hrvatskih građana i na gospodarstvo, predsjednik Vlade RH i HDZ-a odgovarao je na pitanja novinara.

4.8 milijardi kuna vrijedan paket mjera za sprječavanje udara na standard hrvatskih građana i na gospodarstvo!

Teme: MOST-ova „inicijativa“ o opozivu ministra Tomislava Ćorića, šampioni povlastica Peđa Grbin i Arsen Bauk, krvoločni Bojan Ivošević, dvostruka mjerila u oporbi…

Donosimo ključne naglaske iz odgovora Andreja Plenkovića:

Most laži & licemjerja

Zamislite to licemjerje MOST-a - koji ne nudi apsolutno ništa osim demagogije! Na dan kad donosimo paket od 4.8 milijardi kuna kako bismo zaštitili standard naših građana, oni na temelju neprovjerenih tvrdnji dolaze s čim - s inicijativom o opozivu!?! E, da na trepavicama stoje, neće proći! Ministar Ćorić ima moje povjerenje.

Nije lako biti Grmoja, biti toliko frustriran pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi HDZ-u!

Dok jedni rade, drugi ne rade - ništa

U Hrvatskoj su s jedne strane oni koji rade, koji spašavaju radna mjesta i nacionalnu ekonomiju, povećavaju zaposlenost i gospodarski rast, štite zdravlje, osiguravaju cjepivo i potpore umirovljenicima, poduzetnicima, socijalno ugroženima…

Hrvatska ima 2. najbrže rastuće gospodarstvo u cijeloj Europskoj uniji!

S druge su strane oni koji ne rade - ništa. Jedino to što radi malo medijske pažnje izlaze s „inicijativama“ koje će biti odbijene, za koje ni sami ne dolaze na glasovanje, za koje dobiju 30, 40, maksimalno 50 ruku u Hrvatskom saboru.

Gdje je nestala komesarka?

Grbin & Bauk? Prvi je svakodnevno napadao Zvonimira Frku-Petešića, drugi mu se smijao tvrdeći da DORH „treba provjeriti zašto nema nekretninu“. A vidi njih dvojicu danas, gdje su sad te „moralne vertikale“?!

Uzimaju naknade, a više od 10 godina žive sa suprugama i djecom u Zagrebu. Zato je Bauk i mogao uštedjeti toliko para… I što ćemo sad? Da su iz HDZ-a, bili bi rastrgani!

Tko o čemu, Grbinova komesarka o nacionalnim interesima & strateškim projektima. A „kopala“ je da zaustavi LNG terminal!

Što bi bilo da je Ivošević iz HDZ-a?

A vidi onog Ivoševića, zamjenika splitskog gradonačelnika? Njega ćemo uputiti u radionicu za antisemite, neka se malo oporavi jer inače je dobar. Njega ćemo poslati, kao da je ovisnik, u Cenacolo. Što bi bilo da je iz HDZ-a? Dosta je dvostrukih mjerila!

I dok se nas bez dokaza naziva „bandom“, Ivoševića se - koji prijeti novinarima ispijanjem krvi - šalje na rehabilitaciju, da „popravlja komunikacijske vještine“.

Gdje je nestao Milanović?

Milanović je orkestrirao besramnu, politički motiviranu harangu protiv Frke-Petešića, nazivao ga bandom. Hoće li on sad reći da je Grbin banda, da je Bauk banda, da je SDP banda?!? Baš me zanima hoće li mjesec dana po medijima biti razvlačeni Grbin i Bauk.

Vrhovni lažljivac, a ne samo Štetočina s Pantovčaka! Titov gardist & „savesni drug“, a ne samo Komšićev fan!

Nastavit ćemo pobjeđivati te demagoge!

Ponovit ću još jednom: nitko mi neće diktirati tko će biti u Vladi, a tko neće. Neću smijeniti nijednog ministra na zahtjev oporbe.

CRO Demoskop: HDZ u premoćnom, uvjerljivom vodstvu. MOST - gubitnik mjeseca

Na izborima smo dobili povjerenje i mandat, radimo za hrvatske građane, dižemo BDP, kreditni rejting, ulazimo u Schengen, donosimo rekordnih 25 milijardi eura europskih sredstava za Hrvatsku, kupujemo borbene zrakoplove, moderniziramo Hrvatsku vosku, dovršavamo Pelješki most… Nastavit ćemo pobjeđivati te demagoge, tu šaku jada, i raditi svoj posao!

A A A