Vijesti
21. 4. 2022.

„Karijes s Pantovčaka“ prešao je sve granice. Nitko iz Vlade više se neće čak ni sastati s Milanovićem!

Dok je ove Vlade, nijedan ministar više neće ići s njim na put ili organizirati zajedničke konferencije i susrete. Bojkotirat ćemo ga u svakom smislu, na tog proruskog patološkog lažljivca koji zagađuje javni prostor više nećemo gubiti vrijeme. Nastavit ćemo raditi sve što je potrebno za naše građane i gospodarstvo, a on neka se bavi vlastitim kućnim odgojem i svoje probleme rješava s nekim tko mu može pomoći. Njegov primitivizam, nažalost, već je svima poznat. Opet pokazuje golemu nervozu, sada zbog Perkovića i Mustača. Odnosom prema Ukrajini učinio je Hrvatskoj zastrašujuću štetu u vanjskoj politici.

Predsjednik Vlade RH i HDZ odgovorio je na novi divljački ispad Titova gardista i udbaškog poslušnika koji se odaziva na nadimak Kremljenko.

Milanović opet mahnita, sada jer je razotkriven u (novom) pokušaju da pomogne organizatorima likvidacija hrvatskih političkih emigranata tijekom komunističkog režima. I poslije Titove garde - Lex Perković!

Donosimo ključne naglaske iz izjave Andreja Plenkovića u Hrvatskom saboru i njegovih odgovora na novinarska pitanja:

Udbaški poslušnik uzbuđen zbog Perkovića i Mustača

Milanović opet pokazuje golemu nervozu, sada zbog Perkovića i Mustača. Taj proruski patološki lažljivac i manipulator svojim je zagađivanjem javnog prostora prešao sve granice. Njegov primitivizam, nažalost, već je svima predobro poznat.

Milanovićevo pomilovanje Perkovića i Mustača bio bi presedan!

S divljakom je kontakt opasan

Dok je ove Vlade RH, nijedan ministar više neće ići s njim na put ili organizirati zajedničke sastanke i konferencije. Bojkotirat ćemo ga u svakom smislu.

Više se ne namjeravamo sastati s njim ni na Vijeću za nacionalnu sigurnost kako ne bismo došli u kontakt s tim izopačenim divljakom i lašcem. Ako budemo morali komunicirati, to ćemo isključivo činiti pisanim putem.

„Karijes s Pantovčaka“ izgubio živce

Izgubio je živce jer je velika većina Hrvata protiv pomilovanja, protiv inicijative kojom on osobno orkestrira, pa laže da sam „napao generale“. Slobodno preslušajte sve moje izjave pa ćete potvrditi da u Milanovićevim optužbama nema ni trunke istine! Upravo suprotno, na „aktualcu“ sam rekao da su to heroji Domovinskog rata.

Izmišlja i da je moj pokojni otac „udbaški doušnik“, tvrdi da HDZ „30 godina zaudara na Udbu“. I to se usuđuje izreći on - koji je bio spreman posvađati Hrvatsku sa svijetom radi Lex Perković! Očito ga mori puno problema…

Benčić & Grbin u dosluhu s Titovim gardistom

Stoga su i Benčićka i Grbin, u dosluhu s njim, na aktualnom prijepodnevu imputirali da „HDZ stoji iza inicijative o pomilovanju“. Gluposti, budalaštine, laži. „Možemo“ i SDP neće uspjeti skrenuti pažnju s Milanovića, iz aviona se vidi da on stoji iza svega.

AKTUALAC (1): HDZ je protiv pomilovanja Perkovića i Mustača! Milanovićeva orkestrirana akcija dijeli hrvatske branitelje i cijelo društvo

Na Milanovića više nećemo gubiti vrijeme, a on neka se bavi vlastitim kućnim odgojem i svoje probleme rješava s nekim tko mu može pomoći. S druge strane, mi ćemo nastavit raditi sve što je potrebno na dobrobit hrvatskih građana i gospodarstva.

Hrvatska se crveni zbog Kremljenka

Učinio je i Hrvatskoj čini zastrašujuću štetu u vanjskoj politici. Često smo se zbog njega morali crvenjeti pred europskim državnicima, koji nisu samo kolutali očima, nego i iskazivali ozbiljnu zabrinutost za njegovo zdravlje.

Snažna podrška Ukrajini i oštra osuda stravičnog ratnog zločina u Buči! Milanovića morate pitati zašto smo u „raskoraku“

Kakav je njegov odnos prema ruskoj agresiji na Ukrajinu, svjedoči i to što već gotovo 60 dana odbija moj poziv, upućen još 24. veljače, da održimo sastanak Vijeća za nacionalnu sigurnost. Osim Hrvatske, nema članice EU-a ili NATO-a u kojoj se takvo državno tijelo nije sastalo.

Raspudić & Miletić: Rokaj, barba Putine!

Upravo su njegove nekulturne izjave, u stilu "prvo sapun, pa parfem", nanijele štetu i Hrvatima u BiH, znatno umanjile šansu za postizanje dogovora o izbornoj reformi. To ističem jer Milanovićevi sitni potrčci i jataci iz Mosta već pokušavaju okriviti HDZ i Vladu zbog toga što se dogovor nije postigao.

Za čije interese Milanović i njegov ljevičarski potrčko Raspudić priželjkuju sukob Hrvatske sa SAD-om, EU-om i NATO-om & propast pregovora u BiH?

Baš obratno, mi smo uložili veliki napor da se postigne dogovor, na naš je zahtjev formulacija o ravnopravnosti konstitutivnih naroda uvrštena u Strateški kompas EU-a, a poziv na izmjene Izbornog zakona BiH u Zaključke Europskog vijeća. A oni? Nisu učinili ništa. U stvari, učinili su štetu.

A A A