Vijesti
21. 4. 2022.

AKTUALAC (2): Štetu koju je Hrvatima u BiH nanio MOST-ov sponzor Milanović neće isprati ni mostarske kiše ni slapovi Niagare!

(VIDEO) Andrej Plenković: Zastupniče Raspudiću, povećali smo proračun Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH za 100%, u Strateški kompas EU-a uvrstili formulaciju o ravnopravnosti konstitutivnih naroda, a u zaključke Europskog vijeća poziv na dogovor o izbornoj reformi. A što ste učinili Vi i Vaš mecena s Pantovčaka? Ništa! Samo štetu. Pokušavate nam prišiti „krivnju“ za položaj Hrvata u BiH? E, to neće moći! Sram vas bilo! Nijedna Vlada RH nije se toliko zauzimala za Hrvate u BiH kao naša - dok su Milanović i SDP pomagali Željku Komšiću!

Predsjednik Vlade i HDZ-a u svojim je odgovorima na zastupnička pitanja u Hrvatskom saboru žestoko i argumentirano uzvraćao i ostalim ljevičarima, ne samo Sandri Benčić i Peđi Grbinu.

AKTUALAC (1): HDZ je protiv pomilovanja Perkovića i Mustača! Milanovićeva orkestrirana akcija dijeli hrvatske branitelje i cijelo društvo

Andrej Plenković obrisao je pod i s Milanovićevim ljevičarskim potrčkom, ubačenim u MOST kako bi ta stranka koalirala sa SDP-om, poznatim Komšićevim fanom i „rusistom“ Ninom Raspudićem:

- Zastupniče Raspudiću, štetu koju je interesima Hrvata u BiH nanio vaš frend Milanović, "Karijes s Pantovčaka", kada je Bošnjacima poručio „prvo sapun, pa onda parfem“, neće isprati ni mostarske kiše slapovi Niagare. Vaš glavni partner i sponzor već mjesecima zastupa proruske stavove. Nijedna Vlada nije se toliko zauzimala za Hrvate u BiH kao naša - dok su Milanović i SDP pomagali Željku Komšiću.

U Grmoje su kratke noge

MOST-ovcima je poručio i da im je lijepljenje etiketa drugim ljudima glavni sport:

- To se posebno odnosi na Vašeg kolegu Grmoju, kojeg je Mario Kapulica tako posramio da se čudim zašto on još uvijek sjedi u Saboru. I to hladno. Valjda zato što ste navikli bez argumenata bacati blato na druge. To je „integritet“ Mosta.

POLIGRAF POKAZAO & POTVRDIO: U Grmoje su kratke noge! MOST-ov notorni lažljivac treba napustiti politiku!

Sram vas bilo!

U odgovoru je predsjednik Plenković istaknuo i da je naša Vlada povećala proračun Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH za 100%:

- Što mislite, gdje ta sredstva idu? Tko daje novac za mostarsku bolnicu i HNK, za Sveučilište, stipendije studentima?! U Strateški kompas EU-a uvrstili formulaciju o ravnopravnosti konstitutivnih naroda, a u zaključke Europskog vijeća poziv na dogovor o izbornoj reformi. A što ste učinili Vi i Vaš mecena s Pantovčaka? Ništa! Samo štetu.

Sramotnim komentarom o zastupnicima Vidoviću i Barbariću MOST-ovac Troskot grubo uvrijedio hrvatski narod u BiH!

„Umjesto da ste podržali našu zamisao o obnovi partnerstva između Hrvata i Bošnjaka, svojim ste izjavama samo udaljili one s kojima se trebao postići dogovoriti. Pokušavate nam prišiti „krivnju“ za položaj Hrvata u BiH? E, to neće moći! Sram vas bilo!“ - zaključio je predsjednik Vlade i HDZ-a.

A A A