Vijesti
21. 5. 2022.

HRejting: HDZ dobitnik mjeseca - s rastom od čak 1.23%! „NE Možemo“ nastavlja padati (-0.29%), a MOST tonuti (-0,58%)

I prema HTV-ovu istraživanju družina pod vodstvom „Malog Kremljenka“ Nine Raspušenka gubi popularnost već tri mjeseca zaredom. Domovinski pokret ipak je gubitnik mjeseca: s travnja na svibanj propao je za 1.16%. Sad su ispod izbornog praga. S obzirom na hiperambicije na nacionalnoj razini, OPG Puljak (Obiteljsko političko gospodarstvo) teško da može biti zadovoljno s rejtingom svog Centra - 2.0%.

HDZ je i prema HRejtingu, objavljenom u središnjem Dnevniku HTV-a, uvjerljivo, suvereno najjača politička opcija u Hrvatskoj. Kao i u svim istraživanjima popularnosti na svim televizijama.

CROBAROMETAR: HDZ raste - jači smo od čitave ljevice skupa!

HDZ raste!

S 26.4% potpore hrvatskih građana daleko smo ispred SDP-a (17.7%). Razlika je otprilike ista kao u nedavnoj anketi konkurentskog RTL-a.

CRO Demoskop: HDZ raste! „NE Možemo“ kontinuirano pada, a MOST - tone!

Posrnuće retrogradnih & regresivnih možemoista

Trećeplasirano „NE Možemo & NE Znamo“ moralo se zadovoljiti s rejtingom od 12.1%. Ekipa „Wannabe“ Sandre Benčić i Ivane Kekin zvane Kundak u padu je već pet mjeseci.

S obzirom na dokazanu inkompetenciju, afere koje svakodnevno proizvode, ideološku retrogradnost i USKOK-ove izvide protiv Tomislava Tomaševića zbog mogućeg pogodovanja privatnim poduzetnicima teško da će se taj silazni trend zaustaviti. Prije bi se mogao - ubrzati!

Uzbuna u redovima Milanovićevih mališana

Most s 9.1% jedini još prelazi izborni prag. Družina pod vodstvom „Malog Kremljenka“ Nine Raspušenka tone već tri mjeseca zaredom.

Kako možeš pomoći svom narodu ako sve okrećeš protiv sebe?

Tako to biva kada svjesno varaš ljude s referendumskim „inicijativama“ za koje si unaprijed znao da će propasti i kada ti se političko djelovanje počinje svoditi na zaštitu lika i djela ruskog agenta Zorana „Kremljenka“ Milanovića. 

Vodstvo MOST-a svjesno je zavaravalo hrvatske građane! A Milanović oduvijek želi vladati neovisnim pravosuđem

DP - gubitnik mjeseca

Domovinski pokret Marija Radića i Igora Peternela ipak je gubitnik mjeseca: svibanj završava s potporom od 4.6%.

U mjesec dana DP bilježi pad od 1.16% i sada je ispod izbornog praga.

OPG Puljak

Nijedna druga stranka nije ni blizu magične granice od 5.0%.

S obzirom na hiperambicije na nacionalnoj razini, OPG Puljak (Obiteljsko političko gospodarstvo) teško da može biti zadovoljno s rejtingom svog Centra - 2.0%.

Daleko, daleko od izbornog praga

Slijede HSS (1.8%), IDS (1.1%) i HNS (1.0%).

Stižemo i do grupe ispod 1 posto biračke potpore: Radnička fronta (0.9%), Reformisti (0.8%), Živi zid (0.7%), HSLS (0.6%), HSU (0.6%), Bandić Milan 365 i Hrvatski suverenisti (po 0.4%).

Glasna bez glasova

Od GLAS-a Anke Mrak Taritaš ni glasa čuti nije.

Neodlučnih je birača visokih 17.1%.

A A A