Vijesti
30. 5. 2022.

Sućut predsjednika Plenkovića u povodu smrti Ante Plazonića, bivšeg zastupnika u Hrvatskom saboru i Gradskoj skupštini Grada Zagreba

Sa žaljenjem sam primio vijest o preranom odlasku našega stranačkog kolege, hrvatskog branitelja te dugogodišnjeg predsjednika HDZ-a u Sesvetama i člana vodstva HDZ-a Grada Zagreba. Gospodina Plazonića pamtit ćemo kao dobrog čovjeka i istinskog domoljuba koji je ulagao neizmjernu energiju pridonoseći boljitku svojih Sesveta i razvoju Zagreba. U ovim teškim trenucima, pokojnikovoj obitelji izražavam iskrenu sućut i duboko poštovanje.

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković izrazio je sućut obitelji Ante Plazonića, u kojoj stoji:

Sa žaljenjem sam primio vijest o preranom odlasku našega stranačkog kolege, hrvatskog branitelja te bivšeg zastupnika u Hrvatskom saboru i Gradskoj skupštini Grada Zagreba.

Gospodina Antu Plazonića, dugogodišnjeg predsjednika Organizacije HDZ-a Gradske četvrti Sesvete i člana vodstva Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba, pamtit ćemo kao dobrog čovjeka i istinskog domoljuba koji je ulagao neizmjernu energiju pridonoseći boljitku svojih Sesveta i razvoju Zagreba.

U ovim teškim trenucima, pokojnikovoj obitelji izražavam iskrenu sućut i duboko poštovanje.

ANTE PLAZONIĆ (26. rujna 1957. - 30. svibnja 2022.)

Ante Plazonić preminuo je u 65. godini života nakon duge i teške bolesti. Posljednji ispraćaj održat će se u četvrtak, 2. lipnja, u 13:20 na sesvetskom groblju na Markovu polju.

Počivao u miru Božjem!

A A A