Vijesti
13. 6. 2022.

Konstituirano novo Predsjedništvo HDZ-a

(VIDEO) PHDZ Andrej Plenković: XIX. Opći sabor HDZ-a protekao je u vrlo pozitivnom ozračju. Iskazali smo zadovoljstvo i s ekonomskim postignućima Vlade RH, kao i s našim dominantnim rejtingom - što se potvrdilo na gradonačelničkim izborima u Novskoj, na kojima je naša Marija Kušmiš osvojila 82%! S druge strane, već je neugodno pratiti silne posrtaje bivše gradske vlasti u Splitu: od Ivoševićevih antisemitskih ispada i prijetnji novinarkama, preko Puljkova ruganja sugrađanima rušenjem samog sebe, do ove zadnje afere s maloljetnicama. Užas, o tome ne želim dalje govoriti!

Nakon prve, konstituirajuće sjednice Predsjedništva HDZ-a, predsjednik naše stranke i naše Vlade stao je pred novinare.

U ovom članku donosimo naglaske iz izjave Andreja Plenkovića i njegovog odgovora na novinarska pitanja o seksualnoj aferi - novoj sramoti koju je Splitu priredila Puljkova ekipa.

Uspjesi unatoč globalnoj krizi

Nakon što je XIX. Opći sabor HDZ-a protekao u vrlo pozitivnom ozračju, dva dana nakon njega već smo održali prvu, konstituirajuću sjednicu novog Predsjedništva naše stranke.

I u 6. godini mandata, i u 4. desetljeću postojanja, i dalje smo najsnažnija i najveća politička snaga u zemlji - čime se malo koja stranka u Europi može pohvaliti!

Sve kolegice i kolege iskazali su zadovoljstvo s ekonomskim postignućima Vlade RH, ostvarenima unatoč globalnoj krizi s kojom je Hrvatska suočena.

Trijumf u Novskoj

Zadovoljni smo i s dominantnim rejtingom i intenzivnim angažmanom HDZ-a - što se potvrdilo i u nedjelju na izvanrednim izborima u Novskoj, na kojima je naša Marija Kušmiš osvojila sjajnih 82%. Još jednom velike čestitke!

Koji trijumf na izvanrednim gradonačelničkim izborima u Novskoj! Naša Marija Kušmiš osvojila 82.00%!

Opet na terenu

Već večeras smo ponovno skupa u Požegi, gdje ćemo na poziv nove članice Predsjedništva HDZ-a, predsjednice Županijske organizacije HDZ-a Požeško-slavonske županije i županice Antonije Jozić održati sastanak Kluba zastupnika u Hrvatskom saboru.

Na XIX. Općem saboru HDZ-a izabrano 10 novih članica i članova Predsjedništva. Nastavljamo zajedno - odlučno, odvažno & odgovorno!

Kao ozbiljna stranka ozbiljno se pripremamo za sve nadolazeće aktivnosti. U skladu s politikom decentralizacije, nakon COVID krize nacionalno vodstvo HDZ-a opet može češće na teren.

Novi posrtaj Puljkove družine

Već je neugodno pratiti sve te silne posrtaje bivše gradske vlasti u Splitu: od Ivoševićevih antisemitskih ispada i prijetnji novinarkama, preko Puljkova ruganja sugrađanima rušenjem samog sebe i izazivanjem izbora nakon manje od godinu dana, do ove zadnje afere s maloljetnicama.

Užas, o tom skandalu ne želim dalje govoriti! Vjerujem da Splićanke i Splićani više neće trpjeti sramotu koju im neprekidno nanose Ivica Puljak i njegova ekipa.

A A A