Vijesti
29. 6. 2022.

U 2. krug u Splitu krenuli smo od 0:0 - naš kandidat može napraviti preokret!

Zoran Đogaš: Borit ćemo se sve do posljednje sekunde! Dat ću sve od sebe da u našem gradu ovaj eksperiment s radikalnom, a upravljački inkompetentnom ljevicom dođe kraju, da zaustavim Puljkovu politiku gliba, cirkusa i prevare! Gordan Jandroković: HDZ se bori do kraja, nikad se ne predaje. Vjerujemo u pozitivni ishod! U Splitu i Zagrebu vidimo dva slična eksperimenta. Nakon što su iskazali neznanje i nesposobnost, i Tomašević i Puljak prebacili su se na retoričke akrobacije kojima optužuju sve ostale za vlastite neuspjehe! Ante Sanader: Idemo punom snagom, ovo su sasvim novi izbori!

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković došao je u Split dati podršku našem gradonačelničkom kandidatu prof. dr. sc. Zoranu Đogašu. S njima je bio i potpredsjednik Hrvatskog sabora (i prvi čovjek splitsko-dalmatinskog HDZ-a) Ante Sanader.

Donosimo njihove ključne poruke:

ĐOGAŠ: Da su ostali na vlasti još godinu dana, potonuli bi sami od sebe!

Puljak i njegova ekipa bili su stjerani u kut, izazvali su izbore kako bi prikrili svoju nesposobnost. Puno je lakše optuživati druge, nego raditi i graditi. Da su ostali na vlasti još godinu dana, potonuli bi sami od sebe! 

Radikalni ljevičar Puljak lažno se predstavlja kao „centar“ & svojim neradom i nesposobnošću blokira razvoj Splita!

Njihova prljava kampanja neće me pokolebati! 

Riječima ne mogu opisati što smo sve moja obitelj i ja doživjeli u ova dva mjeseca, no njihova podmetanja i prljava kampanja neće me pokolebati u borbi za drukčiji Split! Dat ću sve od sebe da u našem gradu ovaj eksperiment s radikalnom, a upravljački inkompetentnom ljevicom dođe kraju, da zaustavim Puljkovu politiku gliba, kaljuže i cirkusa, politiku laži, prevare i obmana! 

Ponosni na svoj razvojno-socijalni program za Split, sigurni smo da naš grad zaslužuje i može više od ovog što je dosad imao. Borit ćemo se sve do posljednje sekunde utakmice, do 2. kruga 10. srpnja!

JANDROKOVIĆ: Probleme u Splitu izazvali su Puljak i njegovi, a ne HDZ

Odigrano je tek 1. poluvrijeme - do 10. srpnja svjedočit ćete koliko je HDZ čvrsto uvjeren da je upravo sveučilišni profesor Zoran Đogaš sigurni, jedini i pravi izbor za bolji Split, da je on čovjek koji će znati i moći realizirati sve važne projekte za svoj grad. HDZ se bori do kraja, nikad se ne predaje. Dat ćemo sve od sebe i vjerujemo u pozitivni ishod!

Jedno za drugim, nižu se postignuća naše Vlade. Na dobrobit hrvatskih građana nastavljamo ispunjavati zacrtane ciljeve!

Disfunkcionalnost će i dalje prati Puljka i njegov tim 

Probleme u Splitu stvorili su Puljak i njegovi, a ne HDZ. Izvanredne izbore izazvala je disfunkcionalnost bivšeg gradonačelnika i njegovog tima - koja ih prati otpočetka, a pratit će ih i u budućnosti, bili oni na vlasti ili u oporbi. Split je zbog tih i takvih postao talac konfuzije i upravljačke potkapacitiranosti. 

U Splitu i Zagrebu vidimo dva slična eksperimenta. Nakon što su iskazali neznanje i nesposobnost, i Tomašević i Puljak prebacili su se na retoričke akrobacije kojima optužuju sve ostale za vlastite neuspjehe! 

SANADER: Naši su rezultati čak i bolji nego na prošlim izborima

Krenuli smo od 0:0, u 2. krug za splitskog gradonačelnika idemo punom snagom! Gledano u postocima, naši su rezultati u nedjelju bili isti, čak i malo bolji nego na prošlim lokalnim izborima. Ostali smo najjača oporbena stranka u Gradskom vijeću. 

Gotovo 70% građana Splita, međutim, svojim je neizlaskom iskazalo nezainteresiranost za ove izbore te time potvrdilo da su oni bili hir Ivice Puljka, za kojeg je ovaj put glasovala cijela ljevica. Što je - tu je, u 2. krugu HDZ će pokazati svoju punu snagu, to su sasvim novi izbori. Krećemo, ponavljam, od 0:0!

A A A