Vijesti
3. 7. 2022.

Puljkove uvrede na račun HDZ-a iste su kao i Milanovićeve, a njegov dosadašnji „rad“ u Splitu - smijurija!

„Na Zorana Đogaša i njegov tim sve bi Splićanke i Splićani mogli biti ponosni. Oni vas nigdje neće osramotiti, neće napadati medije i sigurno se neće baviti aferama s maloljetnicima ili imati antisemitske izjave. Neće uzalud ići na izbore trošeći vrijeme i novac Splićana i neće biti izgovora za nerad. Bit će samo angažmana i brige za Split i za Hrvatsku! Uvjeren sam da će u narednim danima žitelji Grada pod Marjanom prepoznati one koji su odgovorni. A to sigurno nisu Puljak, Ivošević i društvo! Vjerujemo u pobjedu ozbiljnog rada i odgovornosti, vjerujemo u pobjedu Đogaša!“ - poručio je PVRH/PHDZ Andrej Plenković.

(PHOTO) Predsjednik Vlade i HDZ-a posjetio je Split, gdje se sastao s članicama i članovima Gradskog odbora i još jednom dao snažnu potporu našem kandidatu za gradonačelnika Zoranu Đogašu.

Najjača stranka, najbolji kandidat!

„HDZ je daleko najjača stranka i imamo sjajnog kandidata. Svi su članovi HDZ Split ovdje i svi će pomoći. Još jednom pozivam sve da u 2. krugu izađu na izbore i poklone povjerenje našem Zoranu Đogašu!“ - kazao je.

U 2. krug u Splitu krenuli smo od 0:0 - naš kandidat može napraviti preokret!

Nesposobnost Puljka i njegove ekipe

Osvrnuo se i na dosadašnji nerad gradonačelnika Ivice Puljka, koji je popraćen brojnim aferama:

- Ovo što su oni napravili prema Splićankama i Splićanima je - smijurija! Puljak, isto kao i Milanović, cijelo vrijeme bezočno vrijeđa HDZ. Kao da su povezani. Floskule koje on baca u eter su smiješne. Djeluje mi kao da mu je Relković napisao pet rečenica koje onda deset dana ponavlja kako bi ulovio  barem one koji apriori ne vole HDZ. To je sve okej, ali to je PR.

Radikalni ljevičar Puljak lažno se predstavlja kao „centar“ & svojim neradom i nesposobnošću blokira razvoj Splita!

Uspjesi HDZ-ove Vlade

U izjavi za medije, predsjednik Plenković podsjetio je na postignuća naše Vlade:

- U proteklih nekoliko godina spriječili smo sve krize, održali radna mjesta, osigurali najveću zaposlenost ikada, najveći gospodarski rast, ispunili kriterije za pristupanje Schengenu i europodručju, izgradili Pelješki most… To je samo dio rezultata našega rada i građani to prepoznaju. Znaju koja je Vlada davala potpore da i ljudi u turizmu, koji sada daje fenomenalne rezultate, prebrode COVID krizu.

Jedno za drugim, nižu se postignuća naše Vlade. Na dobrobit hrvatskih građana nastavljamo ispunjavati zacrtane ciljeve!

Splitski festival

Na kraju svog posjeta Gradu pod Marjanom, predsjednik Vlade i HDZ-a prisustvovao je završnoj večeri 62. Splitskog festivala, zajedno s našim gradonačelničkim kandidatom Đogašom.

A A A