Vijesti
12. 7. 2022.

Neozbiljnost Milanovića i oporbe šteti hrvatskim građanima!

(VIDEO) Protivljenje dijela oporbe hrvatskom ulasku u eurozonu i Schengen je - neozbiljno. U tim se pitanjima ne bi trebao tražiti stranački profit, već gledati opći interes. Neozbiljno je proglašavati „veleizdajnicima“ sve one koji će uskoro glasovati o ratifikaciji ulaska Švedske i Finske u NATO, a onda u Madridu dati snažnu podršku tim istim zemljama. Ili prozivati Vladu zato što se Hrvatska pridružila globalnim sankcijama protiv ruskog agresora. U ovim neizvjesnim vremenima, kada idemo ususret brojnim izazovima, građani od nas traže ozbiljnost i dosljednost, a ne ovo što im nude Milanović i oporba! - poručio je predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a „dr. Franjo Tuđman“ i saborski zastupnik Mario Kapulica.

U slobodnom govoru u Hrvatskom saboru, Kapulica je istaknuo štetu koju hrvatskim građanima svojom neozbiljnošću nanose predsjednik RH i oporba.

„Nelogično je da predsjednik države u kampanji govori da neće biti oporba vlasti, a sada tvrdi da joj je upravo on jedina opozicija. Njegova uloga nije biti uteg na vagi parlamentarnih odnosa. To nije dobro ni za hrvatske građane, ni za oporbene stranke, ni za parlamentarnu demokraciju“ - poručio je.

Dok naša Vlada odgovorno radi svoj posao u skladu s nacionalnim interesima, štetočina Milanović zloupotrebljava Hrvate u BiH i ruši ugled Hrvatske!

Primjeri oporbene neodgovornosti

Naš saborski zastupnik osvrnuo se i na destruktivnu i bezidejnu oporbu:

- Predsjednik Domovinskog pokreta kaže da je njegovo preuzimanje stranke „posljednji vlak za hrvatski narod“, a upravo je on u problemima oko ograda i zapošljavanja. Njihov bivši glavni tajnik, za stranku koja se jedva drži oko izbornog praga, kaže da oni okupljaju „sve što hrvatski diše“. To je krajnje neozbiljno. Jednako kao i kada predsjednik SDP-a, koji ne zna ni gdje točno živi, tvrdi da je spreman biti premijer. I to dok mu se stranka nalazi na povijesnom minimumu.

Hoće li se raspustiti nemoćna & bespredmetna oporba?

A A A