Vijesti
15. 7. 2022.

125 zastupnika ZA proširenje NATO-a - Uz Milanovića ostali jedino Beljak i Radnička fronta!

,,Tko bude glasao za primanje Švedske i Finske u NATO, ja ću ga nazvati izdajnikom. I svakog tko popije kavu s njim ili s njom nazvat ću izdajnikom!“ - tako je prije samo koji mjesec ,,prijetio” Milanović. Nakon što je Hrvate u BiH zloupotrijebio za svoje prijetnje “blokadama” - u Madridu je podvio rep. Glumeći frajerstvo, doživio je na kraju - teški debakl. To pokazuje i gotovo jednoglasna potpora koju su zastupnici u Saboru iskazali ulasku dviju saveznica u NATO, za što se naša Vlada otpočetka zalagala. Čak ni Milanovićevi mališani iz Mosta nisu glasovali protiv ratifikacije. Nedosljednom Milanoviću sada jedino preostaje popiti kavu s Beljakom, Lenartom i Peović!

Snažna potpora ulasku Finske i Švedske u NATO!

Hrvatski sabor konsenzualno je potvrdio Protokol o pristupanju Republike Finske i Kraljevine Švedske Sjevetnoatlantskom savezu! Čak 125 (124) zastupnika bilo je ZA, dok je PROTIV glasao samo Klub zastupnika HSS-a i Radničke fronte.

Drago nam je što će naše prijateljske zemlje postati članicama NATO-a. Čestitamo!

Vodimo jasnu i konzistentnu politiku!

Za razliku od nekih, naša je Vlada po ovom pitanju vodila jasnu i konzistentnu politiku. Otpočetka poštujemo, razumijemo i čvrsto podržavamo želju Finske i Švedske za pristupanjem Savezu. Produbljujemo partnerstvo i jačamo kolektivnu snagu NATO-a!

Spremni smo na sve izazove koji nas očekuju! A nevjerodostojni Milanović jasno je pokazao svoje pravo lice u Madridu!

A A A