Vijesti
5. 10. 2022.

Zaštitili smo prava Hrvata u BiH, i to zahvaljujući lobiranju Vlade & unatoč i usprkos Milanoviću i MOST-u!

Andrej Plenković: Ljubomorni luzer Milanović napada čak i odluke kojima je visoki predstavnik pomogao Hrvatima! Vrijeđao je i stvarao neprijatelje, činio sve da Schmidt NE donese odluke u korist hrvatskog naroda. Sad je teško poražen, ali ostaje žaljenje jer je provokacijama štetio borbi za prava Hrvata u BiH i sramotio nas egzaltiranim tvrdnjama o „nepobjedivoj Rusiji“. Branko Bačić: Hrvati u BiH pokazali su kome vjeruju, to je najveći šamar MOST-u! Petrov se zlurado nadao da će kandidati HNS-a BiH doživjeti katastrofu, zato vodstvo MOST-a i nije htjelo javno podržati Borjanu Krišto, čime je išlo na ruku Komšiću.

Predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković te prvi čovjek našega zastupničkog kluba Branko Bačić, uzvratilu su na novu salvu nebuloza i uvreda Štetočine s Pantovčaka, ali i njegovih mališana pod imenom MOST.

Kremljenku Zoranu Milanoviću i potrčku mu Boži Petrovu (ili „Malom Kremljenku“ Nini Raspudiću, svejedno) smeta čak i to što je visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH stao u zaštitu naših sunarodnjaka.

PLENKOVIĆ: Milanoviću je kredibilitet - nula. Zero

Milanović se ponaša kao poraženi, ljubomorni luzer - napada čak i odluke kojima je visoki predstavnik međunarodne zajednice zaštitio Hrvate u BiH! To je taj njegov stalni, uporni destruktivni pristup: stvarao je neprijatelje i antagonizirao, vrijeđao i lagao, činio sve da Christian Schmidt NE pomogne našim sunarodnjacima u BiH.

Treba nam golema metla, bager, za sve smeće koje Milanović baca na ugled Hrvatske & za svu štetu koju nanosi Hrvatima u BiH!

No visoki predstavnik je pomogao Hrvatima unatoč i usprkos Milanoviću - zato što ima povjerenja u neke druge ljude u Hrvatskoj, u one čiji je pristup argumentiran, mudar, strpljiv.

Naša politika traženja saveznika urodila je plodom! Nastavljamo sa snažnim međunarodnim angažmanom na dobrobit Hrvata u BiH!

Kremljenko, MOST, Penava - dođe na isto

Bošnjački čelnici ističu da su Hrvatski narodni sabor BiH i HDZ BiH najveći pobjednici ovih izbora - što je osnaženo upravo Schmidtovom intervencijom kojom je osigurana participacija legitimnih hrvatskih predstavnika u izvršnoj vlasti.

I to je jedina istina, a ne naklapanja gubitnika Milanovića, MOST-a ili irelevantnog Penave. Svi skupa nisu pridonijeli nijedan milimetar ZA jačanje položaja Hrvata u BiH.

Licemjeran, a loš matematičar! Je li to onaj isti Penava koji je prije 4 godine potpisao plakat potpore Čoviću, a sada se pita „što je on radio zadnjih 6 godina“?

Htio ugroziti ulazak u Schengen i eurozonu

Milanović je teško poražen na vanjskopolitičkom polju, ali ostaje žaljenje jer je svojim provokacijama i agresivnim tiradama štetio borbi za prava Hrvata u BiH i sramotio Hrvatsku egzaltiranim tvrdnjama o „nepobjedivoj Rusiji“ koja se „ne smije ni dirnuti“.

Koliko god se zbog interesa Kremlja Milanović tome protivio, Hrvatska neće propustiti priliku da postane energetsko čvorište!

Štetočina s Pantovčaka htio je čak ugroziti i strateške ciljeve RH o ulasku u Schengen i eurozonu, ali ni u tome nije uspio. Za čije je interese to radio?

Komšićev fan s Pantovčaka

Upravo je Milanović i na ovim izborima išao na ruku Komšiću, svojim je uvredama i drekom dodatno motivira Bošnjake da glasuju za njega. Uostalom, Milanović je kao predsjednik SDP-a u crvenom šuškavcu išao Komšiću u kampanju, pozivao na preglasavanje Hrvata.

Cijela priča o tome da je Milanović poslije punih 15 godina „progledao“ sramotna je i licemjerna. Tko je on da nam danas tumači što se i kako trebalo učiniti za hrvatski narod u BiH?! Kredibilitet mu je - nula. Zero.

BAČIĆ: Hrvati u BiH pokazali su kome vjeruju, to je najveći šamar MOST-u!

Božo Petrov se zlurado nadao da će kandidati Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH doživjeti katastrofu - kako bi već u ponedjeljak ponovno zatražio ostavku Vlade RH. Zato vodstvo MOST-a i nije htjelo javno podržati gđu Borjanu Krišto, čime je išlo na ruku Komšiću.

Petrov, također, nije očekivao da će visoki predstavnik ovako intervenirati u korist Hrvata, i to zahvaljujući angažmanu premijera Plenkovića. Kao Milanović, i vodstvo MOST-a doživjelo je teški poraz! Uostalom, činili su sve, skupa s Milanovićem, da Christian Schmidt ne intervenira u korist Hrvata.

Kako možeš pomoći svom narodu ako sve okrećeš protiv sebe?

Nastavljamo sa snažnim međunarodnim angažmanom na dobrobit naših sunarodnjaka u BiH!

A A A