Vijesti
8. 10. 2022.

Ante Bačić: Pozivam Milanovića, ako ima interesa nešto naučiti o obrani i domovinskoj sigurnosti, da mi se pridruži u Ratnoj školi!

DAJ PET! Voditelj Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a ima još jednu poruku za Kremljenka: „Nije ‘kazneno djelo’ ako Milanović ili ja upišemo Ratnu školu, nego bi kazneno djelo bilo to da naše supruge ili mame vrše pritisak da moramo dobiti petice“. PHS Gordan Jandroković: „Ako Milanović nema važnijih stvari od Bačićeva upisa, onda mu je jako ugodno živjeti. I to kada Srbija nasrće na Hrvatsku te kada Kremlj prijeti globalnom odmazdom zbog niza poraza ruske vojske u Ukrajini“.

Našeg saborskog zastupnika Antu Bačića nimalo nisu impresionirale prijetnje i uvrede Vrhovnog lažljivca Milanovića. Ili Štetočine s Pantovčaka, svejedno.

Daj pet!

Kremljenko alergičan na NATO

Bačić je pozvao Milanovića, ako ima interesa nešto naučiti o obrani i domovinskoj sigurnosti, da mu se pridruži u Ratnoj školi:

- Mislim kako bi mu to daleko više koristilo nego da mi protuzakonito prijeti zabranom upisa. On ili demonstrira neznanje o materiji, ne zna što govori, ili to sve radi svjesno - tražeći bilo kakav povod da opet napadne MORH i Vladu RH. Ili mu jednostavno smetaju svi koji imaju veze s NATO-om.

Koliko god se zbog interesa Kremlja Milanović tome protivio, Hrvatska neće propustiti priliku da postane energetsko čvorište!

Milanović je i dosad 'ekstenzivno' tumačio Ustav i zakone, ali molio bih ga da ipak malo pripazi s rječnikom, s uvredama i lažnim optužbama - nastavio je:

- Nije „kazneno djelo“ ako Milanović ili ja upišemo Ratnu školu, nego bi kazneno djelo bilo to da naše supruge ili mame vrše pritisak da moramo dobiti petice. Budući da sam voditelj Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a, smatram svojom obvezom da se dalje educiram o obrani i sigurnosti.

Laže čim zine

Neću u generale ni brigadire, nisam djelatna vojna osoba, no Ratna škola Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” namijenjena je za dužnosnike svih državnih institucija koji su vezani uz pitanje domovinske sigurnosti - zaključio je HDZ-ov zastupnik:

- Molio bih također da se prestane s lažima o tome da sam, kao, svojim upisom oduzeo mjesto nekome iz HV-a, koji sada, kao, zbog mene neće moći dobiti viši čin. Od 15 polaznika ove generacije Ratne škole svega ih je 5 iz Oružanih snaga RH, ostali su iz drugih ustanova ili strani državljani.

JANDROKOVIĆ: Milanović ima zbilja puno vremena…

Ni predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nije se dao impresionirati novom salvom laži i mržnje Karijesa s Pantovčaka. U najkraćem, poručio mu je da se okani ćorava posla!

- Ako Milanović nema važnijih stvari od ovog upisa u Ratnu školu, onda mu je jako ugodno i lijepo živjeti. I to kada Srbija nasrće na Hrvatsku te kada Kremlj prijeti globalnom odmazdom zbog niza poraza ruske vojske u Ukrajini. Ako mu je kolega Bačić glavna preokupacija, onda predsjednik RH zaista ima puno vremena.

Neka pati, koga smeta

O zakonitosti upisa, a o protuzakonitosti Milanovićevih prijetnji, već je više puta sve rečeno, pa nema potrebe to ponavljati - dometnuo je Jandroković:

- Ako smatra da ima argumente, neka poduzme „mjere“ koje najavljuje. Pa će mu onda odgovoriti druga strana. Već smo puno puta slušali Milanovića kako prijeti i iznosi teške optužbe, a na kraju od svega - ništa.

Spremni smo na sve izazove koji nas očekuju! A nevjerodostojni Milanović jasno je pokazao svoje pravo lice u Madridu!

A A A