Vijesti
5. 12. 2022.

Ljubomir Kolarek - novi predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Međimurske županije

Prvi čovjek naše stranke u Međimurju gradonačelnik je Preloga, već godinama jednog od gospodarski najbrže rastućih gradova u cijeloj Hrvatskoj. „Najuspješnije lokalne jedinice u našoj županiji vode upravo (grado)načelnici iz HDZ-a, a to ne bi bilo moguće bez sinergije i iskrene suradnje s Vladom RH, predvođenom premijerom Plenkovićem. I inače se u Međimurje nije nikad toliko ulagalo kao sada, nijedna Vlada nije se toliko brinula o njemu kao ova naša, HDZ-ova!“ - istaknuo je Kolarek.

Ljubomir Kolarek, ugledni gradonačelnik Grada Preloga, na unutarstranačkim izborima ove nedjelje službeno je izabran, s 576 od 578 glasova, za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Međimurske županije.

Nova stranica & novi izazovi

Zahvalivši svim članicama i članovima HDZ-a koji su izašli na izbore, Kolarek je poručio je da su pred njima nova stranica i novi izazovi:

- Međimurski HDZ ima i kapaciteta i dovoljno mladih i obrazovanih ljudi za iskorak u izmijenjenim, suvremenim okolnostima. U svojim redovima imamo i niz uspješnih gospodarstvenika i ekonomskih stručnjaka kojima je na srcu veći prosperitet svih stanovnika Međimurja u još boljoj i ljepšoj Hrvatskoj. Ravnomjerni razvoj od Štrigove do Kotoribe - to je naš cilj!

Ne vladati, nego služiti Međimurju

S obzirom da neke od najuspješnijih lokalnih jedinica, poput Preloga i Murskog Središća, vode upravo (grado)načelnici iz HDZ-a, Kolarek ističe da njihove rezultate i iskustvo želi preslikati na županijsku razinu:

- Ne vladati, nego služiti Međimurju. To je naša parola! HDZ-ovi (grado)načelnici realiziraju sve zacrtane, sve obećane projekte, a to ne bi bilo moguće bez sinergije i iskrene suradnje s Vladom RH, predvođenom premijerom Andrejem Plenkovićem.

Rekordne investicije

I inače se u Međimurje nije nikad toliko ulagalo kao sada, nijedna Vlada nije se toliko brinula o njemu kao ova naša, HDZ-ova! - zaključio je Kolarek, koji je od lipnja bio v.d. predsjednik Županijske organizacije HDZ-a.

Sjednica Vlade u Čakovcu: Gotovo tri i pol milijarde za razvojne projekte snažna je poruka Međimurju!

A A A