Vijesti
10. 1. 2023.

3 oštra & zaslužena odgovora fejkeru Ivici Puljku!

Tomislav Šuta: Splitski gradonačelnik ima obraza u svoj otužni PR uvlačiti i djecu iako je podigao cijenu vrtića za 25%, a ništa nije napravio za izgradnju novih kapaciteta. Zrinka Mužinić Bikić: Puljak se potpuno izgubio nastojeći vlastitu odgovornost prebaciti na druge: iako je Vlada RH osigurala sredstva za besplatne marende, on nije uspio ispuniti svoju jedinu ulogu - onu koordinacijsku. Radovan Fuchs: Za organizaciju prehrane odgovorni su osnivači škola. Splitska gradska uprava, blago rečeno, nije se istaknula.

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak za vlastitu nesposobnost opet pokušava optužiti druge. Nije ni malim prstom mrdnuo kako bi osnovne škole u njegovoj ingerenciji spremn(ij)e dočekale prvi dan polugodišta i besplatne školske obroke.

Puljka će građani kad-tad zapitati: Što si stvarno napravio?

Na Puljkovo već uobičajeno prodavanje PR magle reagirali su predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Splita Tomislav Šuta, potpredsjednica splitskog HDZ-a Zrinka Mužinić Bikić te ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs.

ŠUTA: Nije sposoban ni pripremiti osnovne škole za besplatni obrok!

U nedostatku rezultata i projekata, gradonačelnik po starom običaju opet politizira. Pritom ima obraza u svoj otužni PR uvlačiti i djecu iako je podigao cijenu vrtića za 25%, a ništa nije napravio za izgradnju novih kapaciteta.

Puljak nije bio sposoban ni pripremiti osnovne škole kako bi djeca dobila obrok koji država financira. VIŠE

MUŽINIĆ BIKIĆ: Puljak je, na štetu najmlađih, pao na ovom ispitu!

Gradonačelnik se potpuno izgubio: iako je Vlada RH osigurala sredstva za besplatne marende, on nije uspio ispuniti svoju jedinu ulogu - onu koordinacijsku.

Koliko god on sipao neistine i pokušavao prebacivati odgovornost na druge, ne postoji ravnatelj osnovne škole u Splitu koji nije vidio da je Grad zakazao. Puljak je, na štetu najmlađih, pao na ovom ispitu. Nadamo se da će idući put znati bolje. VIŠE

FUCHS: Ravnatelji osnovnih škola odradili posao umjesto Grada!

Moram zahvatili ravnateljima osnovnih škola u Splitu jer su preuzeli najveći dio tereta organizacije u podjeli školskih obroka. Jer se gradska uprava, blago rečeno, nije istaknula.

Vlada RH osigurala je sredstva koja na terenu dotad nisu imali, a za organizaciju prehrane odgovorni su osnivači škola. VIŠE

A A A