Vijesti
3. 2. 2023.

Plenković: Ni milimetra nećemo ustuknuti pred rušilačkom & lažljivom oporbom!

(VIDEO & PHOTO) 33. rođendan HDZ-a Sesvete. Snaga zajedništva i pobjednički duh - od temeljnih ogranaka, preko gradskih četvrti i cijelog Zagreba, do nacionalnog vodstva stranke i predsjednika Andreja Plenkovića! Oporba je na koljenima u Hrvatskoj, osramoćena jer je podržala Putina i Milanovića, a u glavnom gradu je propao ljevičarski eksperiment „NE Možemo“. HDZ ne skriva svoje ambicije - nošen postignućima Vlade RH, preuzeti odgovornost za upravljanje Zagrebom! Jer za Zagreb nema nikakve nade dok njime vladaju nesposobni Tomašević, isključiva Benčić i njihovi nedorasli aktivisti!

Na 33. obljetnici osnutka naše stranke u najvećoj gradskoj četvrti u Zagrebu govorili su predsjednik HDZ-a Sesvete Ante Deur, prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a dr. sc. Mislav Herman, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković te predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković.

Hrvatska neće u „ruski svet“

Uglas su poručili da HDZ snagom zajedništva i ozbiljnim politikama nastavlja ekonomski razvijati Hrvatsku te je još čvršće pozicionirati ondje gdje ju je i vidio dr. Franjo Tuđman - u samoj jezgri Europske unije i demokratskog Zapada! I u tome nas neće pokolebati koordinirani nasrtaji Milanovićeve i Putinove oporbe - koja bi htjela Hrvatsku u „ruskom svetu“!

A Zagreb? Izvući ćemo ga iz agonije u koju su ga bacili posrnuli SDP i NE Možemo!

PLENKOVIĆ: Oporba u očaju - HDZ je bio, jest i ostat će najjača stranka!

Bez obzira tko je u Zagrebu na vlasti, to je naš grad, grad svih nas koji u njemu živimo i koji ga volimo . I uvijek ćemo snažno podržavati sve ključne razvojno-socijalne projekte u njemu.

Mogao bih sat vremena pričati koliko je već naša Vlada pomogla Zagrebu, no izdvojimo samo jedan “detalj”: iz naših paketa zaštitnih mjera više od milijarde eura ide upravo za Zagrepčanke i Zagrepčane! Za subvencioniranje struje, novčane naknade za socijalno ugrožene, za škole i dječje vrtiće, za fakultete i staračke domove...

A znate li koliko je izdvojio Tomašević za zaštitu standarda svojih sugrađana? Nula, zero, nijedan cent!

Od „eksperta“ za smeće do „stručnjaka“ za plaže

Ti i takvi, međutim, gorljivo sudjeluju u recentnoj kampanji laži protiv HDZ-a, u izmišljanju lažnih tema, “ne-tema” - kako to volim reći.

Čine to jer su potreseni, frustrirani zbog dominantnog rejtinga naše stranke, ali i kako bi skrenuli pozornost sa svojih posrtaja u Zagrebu i potpuno disfunkcionalne gradske vlasti, vlasti koja je već duboko razočarala golemu većinu onih koji su za nju glasovali.

Kad im ništa ne ide s otpadom, koji im je bio forte u predizbornoj kampanji zavaravanja Zagrepčana, odjednom su se proglasili “ekspertima za plaže”!

Kampanje uvreda i laži neće nas pokolebati

Svima njima iz udružene oporbe - i ljevici i tzv. desnici - jasno poručujem: HDZ je bio, jest i ostat će najjača, stožerna stranka hrvatskog naroda! Njihove kampanje uvreda i laži neće nas pokolebati, nećemo ustuknuti ni milimetra!

Na parlamentarnim izborima za godinu i pol zajedno idemo po povijesni, 3. uzastopni mandat! I na krilima te pobjede slijedi - Zagreb!

FB: 23 h  · Oporba spašava poglavicu Milanovića - na koljenima su!

JANDROKOVIĆ: Zamislite gdje bi RH bila da su na vlasti Milanović i njegovi proruski trabanti!?!

Hrvatska je u 30-ak godina prošla put od međunarodno nepriznate i velikim dijelom okupirane zemlje, žrtve svirepe agresije, do jedne od samo 15 država koje su istodobno u Schengenu, Europskoj uniji, europodručju i NATO-u. A za taj sjajni uspjeh najzaslužniji je - HDZ! U najjužoj smo jezgri demokratskog i civiliziranog zapadnog svijeta, ondje gdje je našu domovinu vidio i dr. Franjo Tuđman.

Oporbene laži? Izmišljene teme? Sve skupa jedno veliko - ništa! Vlada je stabilna, parlamentarna većina je stabilna - kao armirani beton!

Zamislite, međutim, gdje bi Hrvatska bila da su na vlasti naši konkurenti - mislim i na Milanovića i na njegove trabante slijeva i s lažne desnice - koji otvoreno promiču ruske interese!?!

Time je još veća odgovornost nas, ponosnih članova HDZ-a, da nastavimo ovim pravim, dobrim smjerom, smjerom rasta, razvoja i nikad čvršćeg međunarodnog položaja Lijepe Naše!

IZ RUSIJE S LJUBAVLJU: Karijes s Pantovčaka - kremljanski glasnogovornik

HERMAN: Izvući ćemo Zagreb iz talačke krize zvane Tomašević!

Zagrepčanke i Zagrepčani već su umorni od prevare zvane Tomašević, od njegove nesposobne, neznalačke, a socijalno bešćutne i natražnjačke družine.

Mi smo spremni izvući Zagreb iz talačke krize u koju ga je bacila ova disfunkcionalna gradska uprava - kada god nam se ta prilika bude ponudila. Iskoristit ćemo je, to vam poručujem s punim uvjerenjem, samopouzdanjem i sviješću o postignućima naše Vlade i naše stranke!

DEUR: Vratit ćemo Sesvete plavoj boji!

Zahvaljujući upravo premijeru Plenkoviću visoki predstavnik međunarodne zajednice donio je odluke u korist Hrvata kao konstitutivnog i ravnopravnog naroda u BiH, a naši su sunarodnjaci dobili prvu premijerku u povijesti te zemlje!

Hrvati imaju premijerku Bosne i Hercegovine!

Tako ćemo i mi, u sinergiji s Vladom RH i nacionalnim vodstvom HDZ-a, plavoj boji vratiti Sesvete, najveću gradsku četvrt u našem voljenom Zagrebu!

A A A